Én meg ezt http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/328/bmw_328i_automata-8819141 nézegettem, csak az a km gyanúsan kevés, meg olaszos vagy amerikai a verda (az olaszok szétbaxxák, az usákban meg egy csmó nyűg van, mérföldes óra, stb.)
Ez az utolsó e90, 2012-ben már az új modell jött, 2000-es turbókkal, amivel amúgy semmi bajom nem lenne, csak 6ossal kezdődik az ára.
Arni
Kipróbáltam, egyből működött, hibakódot olvas (csak nekem nincs) meg mutat pillanatnyi értékeket (fordulat, sebesség, turbó, stb) de én a torque1.5-el néztem, állítólag van ennek fizetős verziója is, ami többet tud, majd rákeresek.
Ez is tud olyat, hogy loggol mindent menet közben, aztán térképre ki tudod tenni, hogy hol mennyivel mentél, milyen fordulaton, stb., de nekem a tabletben nincs GPS, ez telóval menne.
Én majd kint a kisháznál lévő garázst akarom beborítani jóféje faanyaggal,ha a ponyva megadja magát. Szép zsindelyes tetőt szeretnék majd rá,és az oldalborítás kazettás faburkolat.
Báár az a ponyva már a fémvázon rajta van több mint 10 éve,és elég stabilnak látszik. Nem baj ha nem mostanában kell cserélni.
Akárhol van hirdetve, mindenütt csak a paneleket nyomják, meg hogy szerelést vállalnak.
Arról, hogy mi kell még hozzá (szegélyek, szigetelések, vasalás, tető csatlakozás) sehol egy szó sincs
De majd még nyomozok, úgy is csak márciusban fogok hozzá, betonozni kell vagy 40 m2-t még, meg elbontani a jelenlegi palatetős ólat.
Télleg elég olcsó az anyag (meglepő, de olcsóbb, mint a tégla fal) de így is lesz vagy 700e ez a kis garázsocska de nem baj, már évek óta kéne, most elhatároztam.
Úúúú de jó kis házikó! És nem is drága.