Időt álló befektetés 2008 márciusában szereltem be, azóta teszi a dolgát. Tavaly nyáron kellett egy SW frissítés, hogy ezt az új xart is be tudja mondani.
Blokkolni pár éve tilos ugyan, de az, hogy ilyen rossz az új tekknika, az nekem jó, mert nem tűnik fel a yardnak, hogy nincs vagy értékelhetetlen a mérés - teszi át a köv. autóra, oszt' jónapot de tény, hogy ésszel kell használni.
Akkor 2016-ban qrvára fogok figyelni, aztán a következő járművembe teszünk egyet. (egyébként ha soxor tévednek akkor tökmindegy hogy miközben 50 helyett 67-tel "mértek" meg én épp álltam a lámpánál, esetleg 257-tel tolattam egy Transittal )
Akkor csak a lassan menés segít, hiába figyelsz, ha sokat mész, úgyis bexopod valahol a civil autóban lévőket nem lehet időben észrevenni (kb. 80m-ről mér meg 0,3mp alatt)
2014-ben meg 2015 első felében ritkább lett a méricskélés, mert a SCS-103-ak lejártak (nagy részét bérelte a yard) a régebbieknek (Fáma III) is egyre romlottak, de 2015 végére megjöttek az újak (ARH-CAM S1) és most már azokkal nyomják teljes gőzzel
A legszebb, hogy az újak szarok, sokxor tévednek, aztán te bizonygasd, hogy nemiiiiiis esélyed, mint a 6os lottó
Soha ennyire nem kellett még blokkoló, mint majd 2016-ban - én szóltam... http://totalcar.hu/magazin/koz...
Blokkolni pár éve tilos ugyan, de az, hogy ilyen rossz az új tekknika, az nekem jó, mert nem tűnik fel a yardnak, hogy nincs vagy értékelhetetlen a mérés - teszi át a köv. autóra, oszt' jónapot de tény, hogy ésszel kell használni.
Következő jármű? meséjjjjen, József
2014-ben meg 2015 első felében ritkább lett a méricskélés, mert a SCS-103-ak lejártak (nagy részét bérelte a yard) a régebbieknek (Fáma III) is egyre romlottak, de 2015 végére megjöttek az újak (ARH-CAM S1) és most már azokkal nyomják teljes gőzzel
A legszebb, hogy az újak szarok, sokxor tévednek, aztán te bizonygasd, hogy nemiiiiiis esélyed, mint a 6os lottó
Soha ennyire nem kellett még blokkoló, mint majd 2016-ban - én szóltam...
http://totalcar.hu/magazin/koz...
Szétszpemmeltem a postaládád.