Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról még nagyon korai lenne. Még csak elképzelés a későbbiekben.
Időt álló befektetés 2008 márciusában szereltem be, azóta teszi a dolgát. Tavaly nyáron kellett egy SW frissítés, hogy ezt az új xart is be tudja mondani.
Blokkolni pár éve tilos ugyan, de az, hogy ilyen rossz az új tekknika, az nekem jó, mert nem tűnik fel a yardnak, hogy nincs vagy értékelhetetlen a mérés - teszi át a köv. autóra, oszt' jónapot de tény, hogy ésszel kell használni.

Következő jármű? meséjjjjen, József
Akkor 2016-ban qrvára fogok figyelni, aztán a következő járművembe teszünk egyet. (egyébként ha soxor tévednek akkor tökmindegy hogy miközben 50 helyett 67-tel "mértek" meg én épp álltam a lámpánál, esetleg 257-tel tolattam egy Transittal )
Akkor csak a lassan menés segít, hiába figyelsz, ha sokat mész, úgyis bexopod valahol a civil autóban lévőket nem lehet időben észrevenni (kb. 80m-ről mér meg 0,3mp alatt)
2014-ben meg 2015 első felében ritkább lett a méricskélés, mert a SCS-103-ak lejártak (nagy részét bérelte a yard) a régebbieknek (Fáma III) is egyre romlottak, de 2015 végére megjöttek az újak (ARH-CAM S1) és most már azokkal nyomják teljes gőzzel
A legszebb, hogy az újak szarok, sokxor tévednek, aztán te bizonygasd, hogy nemiiiiiis esélyed, mint a 6os lottó
Soha ennyire nem kellett még blokkoló, mint majd 2016-ban - én szóltam...
http://totalcar.hu/magazin/koz...
ott van rajta elő nézd meg jobban
Van tèligumid?
1 csöppet hideg vót meg úgy felsózták az utat azt hittem homokon megyek a motorral
hááá, az nagyon sok pénz. akkor marad a lassan menés és a figyelés.
Háááát, egy hónapja 150 lett volna, de most már 210-be lesz neked, várj csak még nyugodtan (ha nem érthető: ezt a 2x30-at megspórolhattad volna)
feladok 25öt ha több lesz akkor szóljál.
megvan 7db van :D
nem baj had jöjjön :D melyik emilt adtad meg :D
Jön.
Szétszpemmeltem a postaládád.
Minden hézag sziloplasztal kivan nyomva.
Akkor jó lenne ha a méretet is kitalálnád.
1x van szülinap 1 évben ezzel lepem meg magam
nemtom enyém nem wifis volt
ott írtam lejjebb
Az megvan hogy 42 euró lesz?