Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem ezen meg régi flash van. Újrakék flashelni, ha már így összeállt. Mostmár a kontroller is vezeték nélküli ahogy illik.
A wifi mire jó benne?
Mindent papa mindent
A játékokat is?
Sziasztok!

Asszem megint beszoptam egy trafit. Szolnoknál nem javítják az utat, vagy kirakják a dimbes-dombos táblát, hanem kibaxnak egy 60-as sebességkorlátozót. Lassítottam, de 80-al mérhettek, vagy engem, vagy a mikrobuszt ami engem előzött. Te mlas! Mennyibe kerül Brigike a kocsiba?
Igen, olvasgatok a témában folyamatosan... ha szárral fel áll az U, akkor abba belefolyik a víz, az nem baj?
Minden segítség elkel, de magamat ismerve, mire oda jutok, kiolvasok mindent a témában és lesz elképzelésem, miről is van nagybaszó
A jelen tető is zártszelvény gerendázatú, azt fel kell használni, mert a vas qrva drága, és amúgy sincs semmi Baja, kell még hozzá venni többet.
ez az 2xl szerintem jó lesz de lehet 3xl kéne? nem tudom
Ábrus h-k mindenféleképpen küldök pénzt neked mert szeretnék olyan sabaton magyar pólót és nem szeretném hogy megelőlegezd. És ha tudsz akkor rendelsz? postával 42ejró paypal is mehet ha jól láttam
Különösebb csoda nem kell hozzá. Nekünk apuéknál egy zártszelvény szerkezet lett csinálva és ahoz vannak önmetsző csavarokkal rögzítve a panelek. Apuéké nyeregtetős de a tetőpanelek is így vannak rögzítve. Az elemek nútféderesek mint a lambéria csak össze kell tolni öket. A sarkoknál meg vannak külső és belső takaró lemezek azokat kell felszegecselni és úgy rögzíti a két sarok panelt. Amugy az oldal panelek lerakása előtt egy U profilu lemezt kell lefurni a betonra majd ebbe állítod bele a paneleket és utánna össze szegecseled.
Ha gondolod megadom a számom és szívesen segítek. A hézagokat meg purhabbal szoktuk kinyomni.
sehogy nem fotózol menet közbe. leszállsz megállsz és fotózol :D
mert én ilyen vagyok, veszek megunom eladom :D most adtam el az xboxot is 3 hónapig nyúztam és meguntam eladtam
A videozást értem mert beinditod és mész,de hogy fényképezel menet közben?
Miért adtad el?nem voltálmegelégedve?
vízálló, már nincs eladtam
Ja kényelmesebb így mint emelés nélkül 2 úgy mentem vele majdnem elpereceltem :D
Neked is ilyen van?
Ténleg vizállo?vagy csak cseppállo?
Látom megnyergelted a paripát
esti csapatás hó hódara és utána cidri
sj 4000 és az utána jövő sorozat nagyon jók go-pro koppintás de tényleg nagyon fasza full hd stb stb stb
Kéne valami olcso de nem tul szar kamera,motorozáshoz
Ja,akkor unatkozol
Ááá dehogy. 3-an lakunk benne,két szobás. Egy szoba nekünk,egy a kislánynak.
Kicsi a lakás?