Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát akkor szerinted az áttétel változtatásával nem fog jobban gyorsulni a motor, nem lesz erősebb?
Hát komám, azt én nem tudom megmondani
...de a példánál maradva:
A motor végsebessége ott van, ahol a menet ellenállás megegyezik a max, teljesítménnyel.
a LE, vagyis a teljesítmény, az munka, vagyis erő x elmozdulás.
A kérdés az volt, hogy teljesítményt hogy tud növelni? ha a háccsó lánckereket megnöveli, csökken a kerék fordulata, vagyis hiába nő a forgató nyomaték (az "erő"), a fordulat ("elmozdulás") az csökken, tehát a szorzatuk (a teljesítmény) marad, ami volt.
Miért vagyok tudatlan?
Rossz időpontot választottál. Kb. 1,5x a lakások ára a városban, mint 2014 elején, de igazából nincs is, mind megveszik azonnal még így is.
Azt nem tudom, peremkerületekben vagy agglomerációban mi a szitu, de pl. a XI kerben semmi nincs. Mindenki rácuppant a befektetési ingatlan vásárlásra, sztem arra felétek túl sok pénze van az embereknek

De van megoldás, egy ekkora házat délen falun kapsz 6-ér, nyírségben meg 4-ér - vagy vállalsz 3 purdét, és mehecc a kazal lóvéért a pénztárhoz.
Pesten?.....ennek az árnak a sokszorosát.
Úúúr istenn, mit nem adnánk mi egy ilyennek a feléért is... Most nagyon rajta vagyunk ezen a lakás vagy házprojekten. Idén mindenképpen lépni akarunk.
Egyedül még nem néztem, mert mindig utassal járok,de mikor nyáron mentünk a találkozóra fixen tartotta utazóba a 180-at! Majd idén megnézem egyedül is!
Nem addig az!
maga ellógta a fizika órát
robesz neked egy személlyel mi a vége?
köszönöm szépen a válaszokat :)
Nekem pl egy 600-as henger van fent! Utassal a 180-190et tudja!
Legegyszerűbben úgy ha hátra nagyobb lánckereket teszel.
szia szia
sziasztok mindenki!!
az a kérdésem lenne hozzátok, hogy a yamaha fzr 500asnál milyen módon lehet teljesítménynövekedést
elérni??
Nem lesz olcsó. Basszus!
Na, ja!
ÉN is azt néztem.
Itt a vízpumpa,és a tartozékok.
Köszi, neked is, és mindenki másnak.
Van bizony. Tel is van mindenféle vacakkal. Kicsit jobb idő lesz neki is kell állnom elpakolni.
Hát persze! Új házhoz régi asszony? Hát ki tenne ilyent?
Akkora túlkínálat van ebben is már... én is neten kerestem, nem érdekelt, hogy helyi legyen. Még ha számolnak 10-20e fuvart, akkor is jobban jössz ki a netes árakkal meg a beépítéssel - és minél több a cucc, annál bátrabban lehet alkudozni is, ezt tapasztaltam.