Köszönöm kérdésed, most már egész jól vagyunk. Ahhoz képest hogy a kölök nem akart költözni, most már piszkosul élvezi a nagy udvart, meg hogy saját szobája van, a párom meg csak úgy sugárzik az örömtől. Hihetetlen szerencsésnek érzem magam hogy sikerült elcsípni ezt a házat. De Júliustól szeptemberig a bokám lefostam annyi meló volt hogy a kampány kezdetéig be tudjunk költözni. Kampányra meg új beosztást kaptam, az miatt voltam sokkal fáradtabb jó darabig.
Meló még lenne a házon egy darabig, de azt majd szépen lassacskán megcsinálom ahogy a pénzem és az időm engedi. 1-2 ajtó ablak csere, fűtés korszerűsítés, meg egy csomó átalakítás hogy vendégeket is tudjunk fogadni, de a régihez képest így is ég és föld a különbség. Mondjuk idén már kicsivel több időt szeretnék a kikapcsolódásra is fordítani. Tavaly csak annyit motoroztam amíg elvittem a gépet műszakira, meg utána áthoztam költözéskor. Gondolkodok is rajta hogy még a tavasz előtt kicseréltetem a vezérműláncot, kuplungot meg ezt-azt rajta olyan nagy-generál jelleggel, hogy szezonban ne legyen vele gond.
Keresel még rendszámos quad-ot?
Mondjuk szerintem hogy finoman fogalmazzak kicsit túl van árazva.
Meló még lenne a házon egy darabig, de azt majd szépen lassacskán megcsinálom ahogy a pénzem és az időm engedi. 1-2 ajtó ablak csere, fűtés korszerűsítés, meg egy csomó átalakítás hogy vendégeket is tudjunk fogadni, de a régihez képest így is ég és föld a különbség. Mondjuk idén már kicsivel több időt szeretnék a kikapcsolódásra is fordítani. Tavaly csak annyit motoroztam amíg elvittem a gépet műszakira, meg utána áthoztam költözéskor. Gondolkodok is rajta hogy még a tavasz előtt kicseréltetem a vezérműláncot, kuplungot meg ezt-azt rajta olyan nagy-generál jelleggel, hogy szezonban ne legyen vele gond.
Keresel még rendszámos quad-ot?
Mondjuk szerintem hogy finoman fogalmazzak kicsit túl van árazva.
http://www.jofogas.hu/somogy/Utcai_Rendszamos_Quad_41120464.htm?first=1