Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes.
Igen,nemsokára megyek vissza dolgozni. Ma már 3 kört kjbírt a Volvo busz. Még a végén végigdolgozom vele a napot.
Fèlidőt akartam írni
Fèlifő van?
Már nem eladó
Levettem az olx-ről
Igen,tök jó.Egyenes háttal ülök rajta.Mèg nem mentem vele,de jó kis túramotor lett.
És most kényelmesebb?
Kèsz van!Az oldalidomot majd olajcsere után rakom fel,tavasszal
Látom, a cikk végén te is kattintottál odakint télleg van minden olcsóbban, kicsit becsapós a cikk, mert csak a legolcsóbb cuccok olcsóbbak, persze azok is jobb minőségűek (vagy ugyan olyanok) mint nálunk a drága...
A Mercit hol lehet lájkóni? Hátha megnyerem jó lenne boltba járósnak nyárra
A tömeg és az ő esze:
http://deluxe.cafeblog.hu/2016...
de csak így tud a rugó "magába" összemenni rugózáskor. Biztos kevés ott a hely a mai autóknál, azért ilyen, meg a gyártáskor az nem szempont, hogyan mennek vele, ha mégis eltörik 10+ év és 300ekm után
Ez pont ugyanolyan hülyén van megoldva mint a Pözsóé. (kisebb az alsó rugótányér átmérője mint a rugóé és ha az alsó gyűrűnél törik el akkor összeszakad az eleje)
A rönónál meg a golfnál pl. nem volt ilyen mert az alsó tányér átmérője is akkora volt mint a rugóé, így max. kicsit összébb ült az eleje de nem rogyott össze.
Nem szeretnék ünneprontó lenni csak sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Hiába megy fel csont nélkül a 600-as hengersor és egyezik meg a két blokk nagy része, a cél az volt hogy az osztrák piacra 500 köbcentis legyen a 600-asból.
Azt meg úgy érték el hogy sajnos nem a furatátmérőt, hanem a lökethosszt csökkentették. (azaz a főtengely más)
Szevasztok!
köszönöm pupu ezt a 600 as hengerszettes megoldást beiktatom a nyárra szerintem:)
5=50e egy komplett blokk
ja és akkor nyertél vele 5-10le-t. 600as hengerszettel 98le lenne az lenne egy olcsóbb megoldás azzal nyertél 20 le-t és 5 körül megvan szerintem
mennyit ráköltenél hogy jobban menjen abból a pénzből + az 500 eladásából vehetnél egy 1000-t. Lehet kipufogót légszűrőt karbirugót tűket cserélgetni,de csak a rugó tű fúvóka készlet 50e+ a sportszűrő 20 a rendszer meg vagy 100minimum
Nem kell 2 milla, itt van nálunk 500as azaz volt, 600as van meg 1000 fzr. 500as alig ment alattam kb 130kg voltam 600as azt imádom 2 személlyel is virgonc könnyen terelhető imádom. Na de a 130 lovas 1000 az már jobban elüt mindenbe megy hasít én 200ért vettem de 300körül már talál az ember. az 500as 200után nem nagyon megy már sajnos
160-nál nincs baj vele 200 körül kezdődnek a gondok mlas-nak válaszolva! Rendbe is van a gép megbízható , bárhova el merek vele indulni és lecserélni se szeretném mert 2 millióm nincs most normális motorra zsákbamacskát meg nem szeretnék venni ! csak érdeklődtem hátha kapok egy két jó tanácsot tőlem tapasztaltabb motorostársaimtól ami hasznos lehet vagy segítségemre lesznek . Köszönöm szépen a válaszokat :):)