Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

furjam le a fejét?
jaja az fúrós
A gyujtáskapcsoló mien f@sz csavarral van felfogva a villahidon? Olyan mintha nyitolva lenne.Semmivel nem lehet csavarni.
A piros nyilnál van egy rovátka ami megtámasztotta a csutkaszuportot azon pedig fekszik a villahid.Ha kiveszem a csutkaszuportot akkor nem gyengitem a struktúrát?A fekete nyilakkal jelölt helyen nem csuszhat felfelé a teleszkóp?Idövel a rázós utak nem baxák fel a telót?
Lehet hüjeség amit irok
Általában az almából körtéből kivágom

Az nem kell neked elvileg oda nekem le van szedve
sos kèrdès.A csutka házát ki kell szednem?
Családi séta
Igen, ez évekig vezette a meghibásodási listákat - hátulrú de legalább ritka és drága hozzá minden
nézegettem 1-2 éve ezeket, mikor a Zasszonynak keresgéltünk autót, de annyi rosszat olvastam róla, hogy elszaladtam messzire
Ezt nem tudom, milyen lehet, mert a linkesdről nem tudtam vissza lépni a hirdetésre, csak a képet látom.
Lacinak előzmény!
Pont ezért alkalmatlan a vezetésre... ösztönösen cselekedett, nem meggondoltan. Valszeg bambult, és télleg az ucsó pillanatban látta meg a testet.
Haragszom az ilyenekre, itt a városban is volt pár éve. Buszos balra rántotta, mert a mellékútról kiment elé egy hülyegyerek KTM-el (tesztnap volt) és szembe jött egy Trabi. A sofőr, egy öreg orvos meg a lánya ült elöl, a csomagtartóból zacskózták be a felsőtestüket szó szerint kanállal.
de miért nem jobbra rántja ha látja jönnek szemből
http://hvg.hu/cegauto/20160107...
Át kellett volna rajta hajtani a gecibe, a teherautós is 1 fax volt... attól is elvenném a jogsit 100 évre, de sztem megússza
nyomtad a driffet mi?
Nekünk ez is saját szerencsére.és nem is rossz.
Jó kis reggeli móka volt.

Bringával mentem dolgozni.
László baszod most reggel van, felkelni kell nem aludni!
Én barbár vagyok, flex vékony fémvágó koronggal Te türelmesebb vagy valahogy megoldod finoman.
Ettől a zenétől rémet fogok álmodni
Mivel vágtad a pexit?Faragnom kell az idomot ès nem szeretnèm elb@xni