Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Át kéne mosni a radiátort. Motortérben lekötni róla a két csövet ha lehet és slaggal átnyomni kijöjjön a dzsúz.
Pedig a Renault nagyon jó fűt,és meglepően hamar. A Vicus Twingije is,és a régi R11-ese is pár perc alatt már meleget fújt.
Légtelenítetted rendesen?
Motorakksi kb egy óra töltés után rendben,akocsié még töltődik. Érdekes mert 13Volt a feszültség. A motoréban 13,4 feszültség volt. Meleg helyen vannak,és lesznek tavaszig,de a hideg garázs (+5 fok volt bent ma reggel) sem viselte meg egyiket sem.
Utána. Futás előtt nem eszünk,mert megterheli a gyomrot,futás közben nem sok vér marad az emésztésre.
Most fejeztem be odakint a termosztát és olajcserét,kicsit áthültem.
Sajna úgy néz ki így sem lesz jó a fűtés a kocsiban,radiátort kell cserélni
Sziasztok
Nálunk -15° volt 6-kor
Jó lesz a
Jöhetne már az a qrva tavasz, megöl az unalom így télen még szerelgetni sincs kedvem, mert a garázsban is hideg van
Tegnap pl. az egész napot végig dolgoztam, el is ment hamar, de azé' ebből nem kéne renccert csinálni
Kocogás előtt vagy után szoktál enni Sanyi?
Ma akksi karbantartás,töltögetés,és kenyérsütő szerelés a kocogás után. Elég tevékenyre sikerült az utolsó pihenőnap.
-4,és szállingózik a hó. Éjszaka esegetett egy kevés.
Sziasztok!
-12 k-va hideg van
Rossz vagy
mlacelló?
Sokat. Sokkal elfogadóbb lennél........legalább annyira mint Lacello
Én 10 perc után kapcsoltam el a homoszexuális jelenetnél. Sokat vesztettem?
Ez egy kritika. Egy másik meg mást mond. Nem nagyon lényegesek - számomra legalábbis. Nekem, se plusz, se mínusz, hogy pl. ez a zsidó gyerek mit gondol a filmről, az a lényeg (számomra) én mire gondolok általa.
Egy ilyesmi film után sok mindenre, sokáig.
Egy stárvórsz után semmire...
De ez yamaha
Nálunk csak -4, -5 környéke volt. Olyan hideg volt, hogy nem találta a bmw az ürest estére, mikor indultam volna
Szerintem Ábri összeszorítaná a fogát, és tűrne a vizuális élményért.
innen nézve különösen jól nézett ki sokunk motorja.
Nem mondom, hogy terrorban élek, de nem merek rosszat mondani róla.