Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem hátul hajt.
(esetleg 2.0)
én 530 persze benzin...
Én is benzinest választottam legközelebbre. (csak az a 2.4-es verzió)
220 már mentem vele. De bírja a pályán a 160-at tartósan. csak nem tudom ezt a nyomaték hiányt megszokni. Viszont elég fura, hogy 3 hónap, és 8000 km alatt nem kellett semmihez sem nyúlni. az e46 2 hetet nem bírt... pedig az szerelem volt.
Még gondolkodtam egy csipsz tyuningon, csak nem tudom ennél érne e valamit.
Ne sajnáld, jó motor az, gyorsulni nem szeret, de ha megy, akkor OK. Bírni fogja
És ugye az építőmunkások mi..................
Itt csak jég van, de hasonló szitu volt nekem is. Igaz itt csak az segített hogy bebasztam tolatásba. Különben nekimegyek az előttem állónak. gogol utca , nincs padka.... kb 2 cm volt. Még engem is levert a víz.
El. Vagyis beszámolták egy hibátlan e90-be. Ami tényleg hibátlan. Olyan mint a Lacié, csak benzines. És nem is lenne baj, csak 1,6. És kitaposom a belét. És sajnálom
340-é dobozzal megszámolom. szép nagy 40l-es doboz
"Hogy lehet ilyet csinálni síkságon?"
Hát úgy hogy kifényesedett a hó teteje (ott még nem tolják csak keresztben a főutat) és ilyenkor a jéghez hasonló tulajdonságokat mutat.
Itt még a téli gumi sem segített.
A bakért meg nem mentem mert ki kéne ásni a hóból a pácienst hogy kiszedjem a bakot. Majd talán szombaton.
Legalább nem kellett volna a hidrós bakkal vesződnöd
Hogy lehet ilyet csinálni síkságon? Nekem Pécsett sikerült, még az előző BMW-vel (1993, tök kopott nyári gumi) jöttem le a hegyről igen óvatosan, de út végén STOP, gondoltam, most jól megállok... pici fék, a kerék blokkolt 1ből, és felgyorsulva csúsztam ki kersztben a főútra de szerencsére épp nem jött semmi.
Egy hét múlva viszont sikerült totálkárra törni ugyancsak Pécsett, a megérkezés céljától 100m-re, egy 200 km téli jeges utazás után
Me rohanni ke azutviszonyoknak megfelelőjen tesék vezetni
mindegyrohaggyonmeg
F&szé nem lehet ide rendes linket beszúrni mint régen
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1soD1GQb0lslc3eiMILPNSZQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Bénázik a link.
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1spRhj_aeKVcPZTFnsbHDYEg!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Előttünk sem takarítják, csak a főbb utakon. (ott viszont tolják-sózzák)
Tegnapelőtt csak a rendkívüli képzettségemnek köszönhettem hogy nem kell másik autót vennem. (meg hogy most épp nem a kórházban javítgatnak)
Mentem ~20-szal miközben álltam a fékpedálon és hallgattam a kattogó abs-t, szőkenőcisen markolva a kormányt rémülten meredtem magam elé de lassulás az nem volt.
Volt viszont egy stoptábla, amihez rendületlenül közeledtem és ráadásul balról jött egy építőmunkásokkal teli Dukátó, amiből néztek engem de nem fogták a dolgot hogy miért nem lassítok. Gondoltam elég a szőkés viccelődésből és most már tényleg kéne valamit csinálni és ekkor közbelépett a képzettség és (nincs mese alapon) lekormányoztam az útpadkára az összetolt hóba, az meg is fogott, bár a tábla után egy kissé kikanyarodva jobbra. (az ökör meg nem állt volna, csak néztek a kocsiból de hát mit várjon ilyen építőmunkásféléktől az ember )
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1spRhj_aeKVcPZTFnsbHDYEg!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
(tudom, a képen épp nincs hó)
Felénk se járt egy sem, de az utakról már lenyomta a forgalom. Itt nálunk kertvárosban meg mindig megmarad, mert takarítva nincs... de itt gazdagok laknak, télen telepjáróval mozognak inkább
de egyébként jó téli gumi sok problémát megold.
És gyalog mentem boltba. Kérem feljegyezni.
Gondoltam fényképezek csövinek üzemelő hókotrót de szerintem már oda is eljutottak.
(már itthon is elég csinos kis hóbuckát termeltem össze )
Ezt a rallit mondjuk sosem értettem, főleg így tanya kettőben. Bár szilveszteri bohóckodásnak elmegy.
Ilyen időben? Mit is mondott az orvosod, mi lesz, ha még1x eltaknyolsz?
bringával