Á, dehogy... ha már felismerted, hogy te a 3)-as vagy, akkor nem is vagy az (tudod, mint a 22-es csapdájában)
Vannak menthetetlen gyerekek (az én lányom se egyszerű eset) de a nehézségek ellenére azokban is ott van mélyen a nevelés hatása - ha elérik a 20-22-t, kinövik a hülyeséget maguktól
a 3)-ba azok tartoznak, akik elengedik a 13 éves lányukat hajnalig tartó buliba egy másik városba, szülői értekezleten meg verik az asztalt, hogy mért kettesre áll a gyerekük, pedig olyan okos, és méh ájfónt is kapott szülinapra.
Hogy keveredtél te a builder.hu-ra? valami jó koxot kerestél?
A gyerek (ill. fiatal) meg olyanná lesz, amilyenre a szülője hagyja... ha lexarják, persze hogy a kortárs minta után fog menni, meg a liberál médiából fog művelődni (na jó, a művelődés erős kifejezés ide )
A sok, médiából netről ömlő felgyorsult szenny-áradatot csak rájuk figyeléssel lehet kompenzálni, az meg sajna legtöbbx nincs meg, okok:
1) nincs rá idő, mert sok a munka
2) a csóróság miatt sok a konfliktus
3) a szülő is pont akkora buta gyökér, csak öregebb kivitelben
Emléxem, ekkor jóleláztammintabarom de itt a képen még nem tudtam, hogy a hátralévő kb. 700 is végig esőben és setétben lesz éccaka értem haza, és a család szedte le rólam a bűrgúnyát, kicsit elgémberedtem
Akkor nem érted, mi a bajom. Hisz mindenkit le kéne tiltanom, hogy ne jelenjenek meg a dolgai...és akkor utána azt se látom, ő mit rak fel, pedig annak maradnia kéne.
Most vagyok 78
Vannak menthetetlen gyerekek (az én lányom se egyszerű eset) de a nehézségek ellenére azokban is ott van mélyen a nevelés hatása - ha elérik a 20-22-t, kinövik a hülyeséget maguktól
a 3)-ba azok tartoznak, akik elengedik a 13 éves lányukat hajnalig tartó buliba egy másik városba, szülői értekezleten meg verik az asztalt, hogy mért kettesre áll a gyerekük, pedig olyan okos, és méh ájfónt is kapott szülinapra.
A gyerek (ill. fiatal) meg olyanná lesz, amilyenre a szülője hagyja... ha lexarják, persze hogy a kortárs minta után fog menni, meg a liberál médiából fog művelődni (na jó, a művelődés erős kifejezés ide )
A sok, médiából netről ömlő felgyorsult szenny-áradatot csak rájuk figyeléssel lehet kompenzálni, az meg sajna legtöbbx nincs meg, okok:
1) nincs rá idő, mert sok a munka
2) a csóróság miatt sok a konfliktus
3) a szülő is pont akkora buta gyökér, csak öregebb kivitelben
de én nem takarítgatom, majd elpucolja, aki oda szórta
Rosszabb mint Pupu!