Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ticcsad le az illetőt
Itt nálunk is szakad a hó
Én ipari hűtéstechnikával. Tej zöldség hús hűtés érlelés meg ilyenek.
Féccbuk mágusok!

Ha valaki az ismerőseim közül megjelöl valamit egy teccikkel, vagy hozzábüfög valamihez, az nálam megjelenik. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Egyrészt nem rám tartozik, kinek mi teccik, mibe beszél bele, másrészt nem is érdekel, viszont az én oldalan pillanatok alatt tele van szeméttel és nem látom, ha imerőseim írnak, vagy valami fontos...
Régebben mintha ez nem lett volna ilyen...
Ok, most jöhet egy fzr-es
Ábrus, tegyetek már be havas képeket, nálunk tök száraz az idő, előbb sütött a nap... hideg az mondjuk van.
Pont ezt akartam kérdeni, mi ez rajtad, jogging alsó? Mész edzeni?
Az odáig rendben van, hogy a hideg ellen /ahogy én is, úgy te is/ a szálkás felsőtestre felépített fókazsírral védekezel, de a winter speciál nike sportcipő az kemény
Sziasztok!
Voltam a bontóban,kicserèltèk a kormányt!
Kaptam kettőt ameik jó azt tartom meg.
Ha meglessz a persely az esztergályostól akkor az új kormánybilincsel mèg közelebb lessz a kormány
Énis mindjárt tologatom 1 kicsit
Nem panaszkodásként mondom de épp indulok hólapátolni.
itt is úgy ömlik most mint állat, mehetek szánkót venni
Az tavaly volt már idén van , nem mert lassan mentem kb 40el és úgy nem volt rossz csak a hó zavart 1 kicsit
Most kezdett esni... Aztmondtad idén már nem motorozol, most is kb -6 fok van nem fáztál?
3percen múlt a nagyobb hó elkerülése
Ádám
http://www.realoem.com/bmw/enU...
ezt az oldalt ismerted? Itt mindent megnézhecc, mi milyen, és mi variációk léteznek.
Ne nyavajogj, neked állítható a kormány, az enyém (mint a legtöbb BMW-é) meg nem... és lehet még venni hozzá kiemelő cuccokat is.
Sztem te el is éred szépen a hosszú kezeddel, ha egyenesebben ülsz (a magas kormány miatt) akkor meg nem lesz szélvédelem.
Nekem sem annyira... de gondolkozom ha szarakodjak-e. Országúti tempóban kifejezetten kellemesebb a gyári, de ugye sokat járok városban. Nemtom.
Te mivel foglalkozol?
Mondjuk az biztos hogy a túrakormány kényelmesebb! Ha lehetne én is átalakítanám de nincs szivem a fejidomot megvágni.
Nem kènyelmes nekem a csutkakormány.
Laci egész jól leírta. (ahhoz képest hogy nem ért hozzá )
Neked meg:
http://www.ingyen-tarhely.info...