Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be-meleg,ki,kevésbbé meleg,olvsagattam még egy kicsit,hogy elkoszolödik a lamella ahogy írtad,biztos van benne trutyi,mert mikor megvettük bekapcsoltuk a ventilátort fújta kifele a száraz falevelet az utastérbe
Nálunk is a műszakosok és szerelők még egy hétig otthon lesznek.

Hogy hogy átalakítod a motorod?
Pvc nyilászárokat gyártunk ès forgalmazunk.
Mit dolgozol amúgy?
Mert nem jön a pènz
Miért?
Mondjuk nekem nem kène ennek örülni
Mèg egy hètig nem dolgozunk
Jé, hogy hasonlítotok!
Hiányzik még hozzá egy kis gépmunka, de karácsonyra minden vasmunkás leállt majd a 7en elkezdenek dolgozgatni, és akkor lesz meg teljesen. Még valami meghajtást is kell csinálni hozzá, mert amit erre szántam, az kevés lett
Kész a kávégép?
Ne is mond

Ma is 11ig aludtunk meg éjfélkor feküdtünk. Holnap melo bár még 1-2 nap szabit ki kell vennem jövő héten de nem kivánom!
Kering benne a víz 1általán? Az gyakori hiba, hogy van egy légdugó, vagy akár a tömlőben egy dugulás... azt nézd meg, mikor fűteni kéne neki (és meleg a motor) a fűtő radiátor be és kimenete közt mi a hő eltérés!
be hideg - ki hideg = nem kering benne a víz
be meleg - ki meleg = vízköves vagy olajsáros, és nem adja le a hőt, vagy a lamellák elkoszolódtak
be meleg - ki hideg = akkor fűtenie kéne.
Majd jön Ábrus megmondja a tutit.
Holnap meló. Hozzászoktam a henyéléshez,nem lesz könnyű megint beleszokni.
Szevasztok!

Mi helyzet uraim?
Igen elvileg
Az biztos hogy barna fos volt benne 1,5éve mikor megvettük,azóta már mosattam át vagy 8-szor,most cseréltem kb 4. alkalommal hűtővizet,most aránylag tiszta jött le,eddig nem volt feltünő a fűtés,mert enyhébb időben még csak csak fújt langyos levegőt
Hát ez igaz,ha végig desztvízzel töltötték.
Nem vegyszeresen sima vízzel slaggal. Barna iszap szokott benne lenni. Vízköves nem lehet ha deszt vízzel töltötték rendszeresen...
Sajna esélyes a vízkő. Ha vegyszeresen tisztítod,lehet kilyukad.