Sziasztok! FZR 500-ashoz keresek szervízkönyvet! Valaki esetleg ki tud segíteni egy linkel vagy információval hogy honnan lehet letölteni? Vagy esetleg valakinek nincs meg gépen és nem tudná átküldeni?
Előre is köszönöm szépen
Vicus kolléganőjének a férjének van ilyen,új kora óta náluk van. Nagyon sokat megy,jólmenő vállalkozásuk van,rengeteget utazik Jani. Mindig szakszervízben szervizelve,javítva. Most vesznek egy vadi újat,a régi meg megy a gyereknek.
Jani esküszik rá,megbízható,az övében több mint 500 van,de semmi komoly baja nem volt még. A szerviz nem olcsó,a legutolsó 350 ezerbe került.
164 ekm inkább 564e vezető széke szét van ülve teljesen
de ezek jó masszív tankok voltak, anno nekem is teccett. 740D-m volt is pár évig, az a kocka. Jó sokat xoptam vele, de szerettem
Sajna tényleg dolgoztam, a tel. meg arnira vonatkozott mivel az asszony mondta hogy keresett. (inviteles és nem használjuk, az ingyenes vonalat meg skype-nak hívják)
Mentem.
Nem gondolnám. Szokás kérdése az egész. Viszont bátran állítom,hogyha rászánnád magad a rendszeres kocogásra,jövő ilyenkor kinevetnéd lazán a 10km-es távot.
Tegnap többen is kerestetek de mivel dolgoztam így nem tudtam felvenni vagy otthon lenni. (ma 6-ra megyek, így akinek kellek az vonalason 5-ig, mobilon 6-tól elérhet)
"elmegy a feszkó vele,és van komfortérzetem utána. Ma is 17km lassan öregesen"
A feszkó nekem is elmenne mert valószínűleg a második km-nél csendesen elpusztulnék.
Előre is köszönöm szépen
Régebben mekkora élet volt itt... de még vezetünk pár 1000-el így is.
ma 21:50 a Dunán, ha szereti valaki a kultúrát (és bírja is, mert 164 perc )
Jani esküszik rá,megbízható,az övében több mint 500 van,de semmi komoly baja nem volt még. A szerviz nem olcsó,a legutolsó 350 ezerbe került.
de ezek jó masszív tankok voltak, anno nekem is teccett. 740D-m volt is pár évig, az a kocka. Jó sokat xoptam vele, de szerettem
Mentem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/s80/volvo_s80_2.5_d_executive_automata_fix_kp._csere_is-9636457
nekem meg sincs a vonalasod, de csak akkor érdekes, ha UPC, mert akkor ingyé lenne a duma.
A feszkó nekem is elmenne mert valószínűleg a második km-nél csendesen elpusztulnék.
Itt is esett egy kicsi
Nekem ehhez nem lenne kitartásom.