Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adottság hanem ki mennyire tanulta meg illetve tanították iskolában a helyes írást a magyar nyelvtant.
Ja, akkor jó.
Egyébként Aspencade, nem Interstate.
De, láttuk a motorod
Tucc, jáccik, láccik, lehecc, stb. - ezeket én így fórumon mindi így írom
Látom nem nagyon tűnt fel senkinek:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_gl_1100_interstate-9674352
Tudsz?vagy tucc?
"Különben meg ide születtél" Igen, ezzel messzemenően egyetértek.
Nem vagyok az a kimondott Kárpátia rajongó de az ott élőket mindig Erdélyi Magyaroknak nevezem, sosem románnak. (erdélyi kollégáim meg is erősítettek hogy jól teszem mert pofán vágnak )
Ezen nehogy megsértődj - van, aki helyesebben ír, van, aki nem, adottság, nem függ szinte semmitől ... és a te írásoddal nincs semmi baj - románul meg sztem többet tucc bármelyőnknél

Különben meg ide születtél
(az írnék hosszú í)
Èrtem èn
Ez jobbító szándékkal volt, független attól hogy ki hol él. (a nejem itt született és mégis csapnivaló a helyesírása)
Zsír új
Elnèzèst,hogy nem oda születtem!Akkor biztos helyesen irnèk le mindent.
Köszönöm, ennél szakszerűbben nem lehetett volna.
új ha valami nem régi, az ujjaid meg a kezeden vannak.
Azt, hogy "új" egy J-vel kell írni, ha ragozod, akkor meg "újat" nem "újjat" és főleg nem "ujjat" - erre utalt Józsefünk.
Ujj is van, az a kezünkön, tehát ha Yahama szereléskor becsípsz egy "ujjat" az nyelvileg helyes, de qrvára fáj!
7000 forint akit èrdekel
A j-s az mi?
Ezt nem èrtem
(kormánybefogót újat-----Zsír új..... a két j-s a kezeden van )
Biztos hogy nem elég hosszúak ha máshol vezeted el?
Az a tibcsi nevű az jó csávó lehet, itt lakik a szomszéd faluban és fórumon eleinte párszor tök jól összevesztem vele. (személyesen ugyan nem ismerem de az idők óta alapvetés Nagyvenyim és mezőfalva viszonyában hogy a mezőfalviak hülye vidéki bunkók )
Sziasztok!
Végleges döntés született Mivel a kutyának nem kell a vasam,pedig bagóért van fent a neten a feleségem pedig nem szeretne két motort látni itthol ugy döntöttem,hogy átalakitom kényelmesebbre!Ma vettem kormánykiflit(nehogy elbasszam az enyémet ),kormányt amihez volt kormánybefogó is! Régebben vettem kormánybefogot ujjat ami most eladóvá vált 7000 ft-ért ka valakit érdekelne,Zsir ujj!
Tudna nekem segiteni valaki abban hogy hol tudnék venni fékcsöveket méretre?
Ez tudod, mért van? mert aki pezsót vesz, az nem az a kimondott autó-fórumozó-techno fan... orvos, ügyvéd, hivatalnok, stb...

Aki autó buzi, annak ilyen márka nem jutna eszébe