Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Általában az a baj hogy vészhelyzetben egyikőnk sem rutinos megcsúszó, minden egyéb esetben hülyeségnek tűnik.
Nekem is meg kellett tanulni a sok "hagyományos" autó után hogy bármennyire is szeretném, nem engedhetem fel a féket és közben kell kormányozni. (rendszeresen kell járnunk vezetéstechnikai tréningekre a céges autók miatt és ott már számtalanszor kiderült hogy hiába érzem másképp, abs és esp nélkül bénább vagyok mint azokkal)
Ma mentem egy kicsit a motorral,nem volt meleg hiába sütött szépen a nap. De azért megjárattam 5-6km-t.
Én egyébként Kawa Z750 befogóját használtam. Egy méltán elismert fórumtársam vágatott nekem egy ugyanolyan formájú lemezt mint a felső villahíd és azok lettek összecsavarozva. (mondjuk itt a lemez pont nem látszik a képeken)
Azt azért nem mondanám. Az abs ha 1 kerékkel rámész valami "banánhéjra" már dolgozik,és sokall több út/idő kell a megálláshoz. Vizes,latyakos,sárfelhordott vagy csak 2-3 tenyérnyi folton lenyálkásodott, foltokban lefagyott úton furán vicces dolgokat tud művelni.
A menetstabilizátor szintén zenész.Nem mondom,aki nem rutinos megcsúszó :) annak jól jöhet. Ha viszont megcsúszik VSA nélkül tudom mit kell tennem,hogyan kell ellenkormányozni stb.. Ha be van kapcsolva (jó 5let h kapcsolható,talán nem véletlen),fura dolgokat tud művelni,és nagyon jól dolgozunk egymás ellen ,olyan szintig hogy esetenként fogalma sincs az embernek h most mi lesz . Habár normál körülmények között elég nehéz mindkettőt kierőszakolni belőle hogy dolgozzon. ( száraz úton nincs velük különösebb gond)
De hát a régi jó mondás szerint : Kinek a pap, kinek a pap fia...
Most látom hogy előbb olvasnom kéne...
Stuntra én azért vagy megerősíteném a villahidat vagy vennék rá egy kész csőkormányos hidat.
Utcára elmegy pupu megoldása de ügyeskedés közben kap a váz és a villa rendesen, mikor leteszed.
Még a GTR villahídját sem mertem csak simán átfúrni, vágattam alá egy ugyanolyan formájú lemezt és azzal együtt lett rögzítve a kormánybefogó.
Persze ez csak az én véleményem.
Bódogat az Istvánoknak és további kellemes ünnepeket
Üdv! Az enyémen 400asnak a villahídja volt, de nem hiszem hogy ezt is nehéz lenne átfúrni. :) Az enyémen csináltatott beffogó volt, ami 2 ponton kapaszkodik a villahídba, így oldalanként 2 db 8as furattal volt rögzítve. Alulról megtalpaltuk 4-es anyagból készített lemezzel, így a tehert nem a villahíd kapta, hanem az...
Ok. Hanincs más akkor indul a fúró!
Adam! Hogy erted azt hogy csak ha baj van? :)
Nekem 87es 1000 van csak tippnek raktam fel. A jaszinak volt 4jh asszem és neki streetfighter volt, csak benéz tippet adni.
Normális közlekedésnél nem érzed sem a meglétét sem a hiányát ezeknek. Csak ha baj van.
Csak a csövet huzzam ki, vagy egyben mehet le es kesz? Tartani fog eléggé az a vékony villahid?
Köszi szèpen! Az én villahidam egy kicsit szarabbul néz ki! A csutkakormany felfogatasa kicsit be van süllyesztve! Latom a tiéd nincs! Az masik hid, vagy masik evjarat?
Igen,amikor itt irkáltam akkor lett kész,és 2-3 nap múlva a nevemre írattam.Nagyon szeretem,nagyon hálás,nagyon praktikus,csendes,és szerethető.A menetstabilizátort,és abs-t továbbra sem érzem úgy hogy nekem találták ki.Megszoktam már hogy hogyan viselkedik ezek hiányában egy autó a mindennapokban ,és az nekem jobban bejövős.Jó érzés benne ülni,szimatolni az új illatot,és hang nélkül suhanni.
A gondok ott kezdődtek mikor egy igazából nem is nehéz terepre vittem.Nem az a súlyos leülőős elakadós fajta,viszont kibaszott alacsony.
Párszáz méter után meg kellett fordulnom,és rájönni hogy erre a feladatra maximálisan alkalmatlan.
Úgyhogy mennie kell. Mivel a kategória ,kaszni, kialakítás tetszik elkezdtem jobban rárepülni a témára.Ez a generáció a legalacsonyabb , a régebbi és az újabb is lényegesen magasabb kivitelben készül. Az újabb 2015 ös a maga 5 millájával igencsak felejtős hozzám hasonló földi halandónak :) Így hát a régebbi kasznisból beszereztem egy szebb példányt kicsit szalagkorlátosan. Januárban kezdődik a faragás,remélem ez már meg fog felelni az általam felállított követelményeknek. :)
én most voltam

Lemegyek a garázsba,és kihozom a gépet. Megyek vele itt az utcában egy-két kört. Gyönyörűen süt a nap.
Jó reggelt
Néztem tüv-ös szettem a bmw-re is
talán az xj600as nak ugyan akkora a telója de csak tipp.