Azt mondta hogy motort cserèlt benne mert a sajátja meghalt,kijött a blokbol a hajtokar.Ezèrt gondoltam hogy tartos e a vas vagy gyengèk motorikusan.De lehet hogy a règit szèthajtották ès kèsz.
Mint már többször is beszéltünk róla, én ezt nem tudhatom, a te igényeidet kell szem előtt tartanod.
Ha kényelmes gép kell és túrázni akarsz akkor jó választás. Súlyra nagyobb, teljesítményre kisebb mint az FZR bár békés természetű motorosnak több mint elég. (én is vettem volna de a teljes idom hiánya miatt vetettem el, más szempontból tökéletesen megfelelt volna)
Még annyit hogy Dipshit szaktárs gépében 120e km volt két éve és ennek ellenére tökéletesen üzemel(t), saját bevallása szerint 6 literrel jár vele. (ő, mint a képekből is látható, igazi világjáró)
Arni, ha tőletek veszek rendszámos motort, ahhoz van kivonó papír mint az olaszoknál, vagy csak adásvételi meg a forgalmi, mint nálunk? Azzal itt névre tudom venni?
Ha kényelmes gép kell és túrázni akarsz akkor jó választás. Súlyra nagyobb, teljesítményre kisebb mint az FZR bár békés természetű motorosnak több mint elég. (én is vettem volna de a teljes idom hiánya miatt vetettem el, más szempontból tökéletesen megfelelt volna)
Még annyit hogy Dipshit szaktárs gépében 120e km volt két éve és ennek ellenére tökéletesen üzemel(t), saját bevallása szerint 6 literrel jár vele. (ő, mint a képekből is látható, igazi világjáró)
http://www.sportmotor.hu/biker...