Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt,újra meló.
miket tanul az ember
Én is ezt szoktam mondani.
Ha szervizelve, lemosva beáll a garázsba és le van hegesztve az ajtó akkor még sokáig jó lesz.
"csend, stabilitás, jó lámpák" Ma délután megcsináltam a pözsót, SEMMI rezgés, remegés a kormányon és a pedálokon, szóval qrvára meg vagyok elégedve magammal, meg persze az autóval is. (újra király termék )
Az eddig ezen dolgozó autószerelők meg menjenek a szájba vert j.k anyjukba.
Hát, garázsban tartva, Sanyisan ápolva (egyet nyikkan - "eladom a gecibe ezt a megbízhatatlan xart") évi 3-5000 km futással egy darabig örökös lesz
Sanyikám csak szenvedne alattad ez sportmotor nem robogó már az 50esek is gyorsabban mennek mint Te
Jó éjt Urak!

Holnap hajnalban kelés van.
http://www.sportmotor.hu/album...

Gyönyörű ez a gép.

Kéne.
Hát ez így van. Majd akkor lesz másik,ha az Omikát széthasználtam,és nem lesz értelme javítani. Addig pedig megmarad,semmi baj nincs vele egyenlőre.
Kaptam 350-es ajánlatot érte,de az is vicc sztem. Ezen már bukni nem nagyon lehet sztem.
300 télleg vicc lenne érte, pedig sokkal többet nem adnának... annyiért meg nem kapsz semmit helyette, 2x annyiért is max fiatalabbat, de hogy az jobb lesz-e, az lutri.
Ja, meg egy autó csere ott indul, hogy 100e (a papírozás)
Csak, ez 1értelmű...
Mi most értünk haza, 240 km laza 50m-es látótávú ködben... de az autó jól viselkedett, szépen hazagurultunk - csend, stabilitás, jó lámpák, hát tudod, nekem bevált a márka, még ha háccsóhajtós meg szervíz igényes is

Most ráugrok valami maradékra vacsora gyanánt, aztán fekvés, TV, alvás... ez a ködben vezetés fárasztó 3 órán át.
Jól van na! Összetkert papírt gyújtok meg.
Jobban belegondolva, ha már ott a helyén van sodorva akkor a helyismeret miatt persze hogy jobban is ég.
A kémény alsó ablakában sodrod meg?
És az tényleg jobb mintha csak összetekernék simán papírt?
Hát az lehet kémény is.

Amikor először begyújtok és hideg a kémény,akkor meg szoktam "húzatni" a kémény alsó ablakból. Bekészíted a kályhát és a kémény alsó ablakában sodrott újságpapírt meggyújtok,és ezzel nagyjából egyidőben a Vicus alágyujt a bekészített kályhának. A kiáramló meleg levegő megrántja a kályha felöl a levegőtés lesz huzat. Begyújtani akkor is nehéz,ha kint viszonylag meleg van,mert a kémény hidegés nem lesz huzat. Ilyenkor visszafüstöl,amíg meg nem idul a meleg a kéményben
Na vendégeink jöttek majd jövök!
Most már zöld a színe.

Kicsit para,mert még azt se tudom mi hol van rajta. Eddig Mercivel dolgoztam,ilyennel még csak a tárolótéren mentem 1kört.

De majd kialakul.
Szép járgány!
Szia! November 6án sikeresen beköltöztünk!

Az árnyoldala hogy vmi szar van a cserépkályhával és visszajött a szénmonoxid. Lassan egy hónapja szivunk vele
Holnap ezzel dolgozom. Itt még Holland rendszámmal.
Szia Mesu!

Veletek mizu? Házikó?
Szevasztok srácok! Utólag is Boldog Karácsonyt!

Mindenki jól van vagy már előjött a beigli mérgezés?