Enyémen is volt pár kis sérülés, mikor tettem fel most a télit, azon. Nem akartam, hogy rohadjon (alu gyorsan oxidál télen) ezért kicsiszoltam a hibákat, és belefújtam keréktárcsa festékkel - kicsit cigány, meg el is üt, de 1m-nél messzebbről már nem láccik, és legalább nem rohad meg.
Ilyesmi az is amit kinéztem, kb. az ára is ez, akkor jó lesz ez tanyára... nem is mutattad a nyáron, hogy neked ilyen is van. Tán féltél, hogy megpróbáljuk ellopni?
A téli felni pereme polírozott,és az előző gazdija lefújta valamiféle lakkal. A lakk elkezdett feljönni,kifehéredni,pattogni. Az a kérdés,hogy meg lehet-e szabadítani a lakktól a felni peremét,mert a közepe hibátlan szép fényezésű,vagy újrafestés az egésznek.
Kínai ,Thor néven van nekem is hasonló,csak a kulcsok mások.Piezós rezgés érzékelő van benne,és fogyasztóra is riaszt.Enyém le is állítja menet közben.
Csak azért kell, mert a tolvajok is BMW rajongók...
...meg ha a szomszédban nyaraló 3db német csajok figyelmét fel kell hívni, tudjak szirénázni - ha már nem voltál hajlandó egy leszabályzást bemutatni nekik (pedig utána elvihettük volna őket egy körre )
Igen látom tényleg az van benne egybeépítve a központi egységgel. Akkor úgy kell elhelyezni a dobozt, hogy rögzítve legyen a vázhoz.
Azért szokták odaírni, hogy BMW specifikus mert mint tudjuk a béemwések megvesznek minden szart amire az rá van írvva.
Sztem se spec, mert csak drótvégek vannak, nem gyári caatik.
Nem reagálna mozgatásra? akkor a 4 érzékenységi fokozatban állítható "shock sensor" mit jelent?
Nem hiszem, hogy ez motor specifikus riasztó lenne már csak azért sem mert lentebb azt írja, hogy alkalmas minden 12V-os motorba mint a Yamaha, Suzuki, Kawasakai, Honda és egyéb motorkerékpárok. Úgy látom ez egy alap risztó legfeljebb gyújtás ráadásra fog nyivákolni vagy sztender felcsukásra. Ajánlatos lenne beszerezni hozzá egy higanyos dőlés érzékelőt vagy egy kétzónás radart.
http://olx.ro/oferta/yamaha-xj...
Meg valami hiba legyen már rajta,hisz 18 éves.
http://www.aliexpress.com/item...
A téli felni pereme polírozott,és az előző gazdija lefújta valamiféle lakkal. A lakk elkezdett feljönni,kifehéredni,pattogni. Az a kérdés,hogy meg lehet-e szabadítani a lakktól a felni peremét,mert a közepe hibátlan szép fényezésű,vagy újrafestés az egésznek.
Vagy megpróbálok együttélni ezzel a problémával.
...meg ha a szomszédban nyaraló 3db német csajok figyelmét fel kell hívni, tudjak szirénázni - ha már nem voltál hajlandó egy leszabályzást bemutatni nekik (pedig utána elvihettük volna őket egy körre )
Azért szokták odaírni, hogy BMW specifikus mert mint tudjuk a béemwések megvesznek minden szart amire az rá van írvva.
De mikor az ő telepén találsz ilyet eladót, akkor kiderül, milyen jó kis motor is ez...
dehát ezért szeressük őket!
Nem reagálna mozgatásra? akkor a 4 érzékenységi fokozatban állítható "shock sensor" mit jelent?