Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló nép
Munkatársamnak 600-as van,sokat megy vele hosszú utakra,nem volt még baja. Az első teló szimeringet cserélte idáig.
Sztem ez egy qrva jó motor.
Na ez nagyon tetszik!Mit szoltok?Valaki tud valamit rola?Mien motor strapás?
http://olx.ro/oferta/yamaha-xj...
Enyémen is volt pár kis sérülés, mikor tettem fel most a télit, azon. Nem akartam, hogy rohadjon (alu gyorsan oxidál télen) ezért kicsiszoltam a hibákat, és belefújtam keréktárcsa festékkel - kicsit cigány, meg el is üt, de 1m-nél messzebbről már nem láccik, és legalább nem rohad meg.
Ilyesmi az is amit kinéztem, kb. az ára is ez, akkor jó lesz ez tanyára... nem is mutattad a nyáron, hogy neked ilyen is van. Tán féltél, hogy megpróbáljuk ellopni?
Hát akkor nem is olyan rossz ez így.

Meg valami hiba legyen már rajta,hisz 18 éves.
Felnicsík ápol és eltakar a hónap hátralévő napjait csiszolás-polirozás kombóval töltöd kompromisszumos együttélés a problémával
Nekem ez van Yamiba beépítve,csak még Thor cimkéjű dobozban.
http://www.aliexpress.com/item...
na ez lenne az.
Egy kis segítség kellene.

A téli felni pereme polírozott,és az előző gazdija lefújta valamiféle lakkal. A lakk elkezdett feljönni,kifehéredni,pattogni. Az a kérdés,hogy meg lehet-e szabadítani a lakktól a felni peremét,mert a közepe hibátlan szép fényezésű,vagy újrafestés az egésznek.

Vagy megpróbálok együttélni ezzel a problémával.
Tehát 500-ért vihető és az ára 0-200juró volt valahol
Kínai ,Thor néven van nekem is hasonló,csak a kulcsok mások.Piezós rezgés érzékelő van benne,és fogyasztóra is riaszt.Enyém le is állítja menet közben.
Irtam emailt hogy mennyi a vège,erre ö 600 euro.Jó sokat engedett.Ugylátom tènleg ingyenèrt kapta nèmetből
limitalt, mert már kevès fut belőlük
Csak azért kell, mert a tolvajok is BMW rajongók...
...meg ha a szomszédban nyaraló 3db német csajok figyelmét fel kell hívni, tudjak szirénázni - ha már nem voltál hajlandó egy leszabályzást bemutatni nekik (pedig utána elvihettük volna őket egy körre )
Azért lássuk be, hogy az ilyen szintű hirdetésekben az sj simán a "speciál jamaha" rövidítése és elfelejtette odaírni, hogy limited edition
Igen látom tényleg az van benne egybeépítve a központi egységgel. Akkor úgy kell elhelyezni a dobozt, hogy rögzítve legyen a vázhoz.
Azért szokták odaírni, hogy BMW specifikus mert mint tudjuk a béemwések megvesznek minden szart amire az rá van írvva.
Minden kupec ezt mondja, mikor odaviszed neki az eladó vasat
De mikor az ő telepén találsz ilyet eladót, akkor kiderül, milyen jó kis motor is ez...

dehát ezért szeressük őket!
Sztem se spec, mert csak drótvégek vannak, nem gyári caatik.
Nem reagálna mozgatásra? akkor a 4 érzékenységi fokozatban állítható "shock sensor" mit jelent?
Annyit èn is adnèk èrte,de ez mèg nem is ismeri a motorokat mert yamaha sj 1100?olyan nincs is
Ezt Te követted el
Hát dajcsban kb. az ingyen elvihető kategoria
Nem hiszem, hogy ez motor specifikus riasztó lenne már csak azért sem mert lentebb azt írja, hogy alkalmas minden 12V-os motorba mint a Yamaha, Suzuki, Kawasakai, Honda és egyéb motorkerékpárok. Úgy látom ez egy alap risztó legfeljebb gyújtás ráadásra fog nyivákolni vagy sztender felcsukásra. Ajánlatos lenne beszerezni hozzá egy higanyos dőlés érzékelőt vagy egy kétzónás radart.