Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már kétszer hívtam a hülye internetszolgáltatóm hibabejelentőjét az utóbbi két hétben hogy a 25 mbit helyett már több mint egy hónapja csak 16-18 van és a 80-350ms-os ping miatt gyakorlatilag használhatatlanok az internetes játékok. Minden alkalommal biztosítottak hogy továbbítják a műszakiaknak de senki sem keresett.
Az előbb szintén felhívtam a hibabejelentőt hogy mi van (a szokásos továbbítjuk és majd felkeresik szöveg) de most hozzátettem hogy:
-még annyit ha tudna segíteni hogy megnézné, meddig van aláírva a hűségidőm?
-azt én itt sajnos nem látom, azt az ügyfélszolgálat tudná megmondani
-köszönöm akkor nem érdekes
kb.10 perccel később hívott a műszaki részleg hogy miben segíthetnek.
A csomag már ott van De hivd fel a srácot mert holnap kiszállitásuk lessz.Egyeztess vele mielőtt èrte menne valaki.
Persze mert túl erős a blokk.
Eddig nem volt vele baj.
GTL1600? Csak nem ennyire öregszel hogy idom mögé bújnál?
Úgy láccik, a 2-es problémát 25 év alatt sem sikerült megoldaniuk
A yamahát visszarendelték mert szétmegy a váltója 2 es fokozat szétrobban
Fábinak. A szigszalagot a méret érzékeltetése miatt tettem rá, nem volt kéznél colostok
Majd kiderül holnap, ha megyek az i8-ért meg az 1600 GTL-ért
Black friday van a BMW-nél?
Hát azt mindig tudtuk, hogy a BMW nem olcsó.
Akkor...
Nézegettem az új R1 Yamahát nagyon tetszik. Megnéztem a BMW HP4-et is. Lényegében ugyan azt tudják és árban is szinte fillérre ugyan annyi. A BMW olcsó vagy a Yamaha drága?
Tessék Gyulám 1 kis tudástár
http://bmw3klub.eblog.hu/10-do...
Ja,múltkor volt szó ki mikor kezdene munkahalyen,mikor kel,fel.Én harminc éve dolgozom,ennek kétharmadában hajnali 4:50-kor keltem.Szívesen kezdenék én is később,de nem tehetem.
Ábrusom figyelem én a fórumot,de olyan felsőbbrendű témákhoz mint olajcsere a BMW-n,én nem tudok hozzászólni.
szép jó reggelt mindenkinek!
xbox-ot tuningolgat facén él még
Megritkultak a fórumtársak mostanában de mi van pl. Thomassal? Amióta nincs motorja nem is láttam hogy itt járt volna.
Hétvégén a kisházról is leengedem a vizet,nehogy befagyjon.
Én meg téliesítettem az udvaron, vízcsapot javítottam a fürdőszobában, a szaxofonos mikulás meg most lett kész. (legutóbb játék kisflexet, előtte meg éneklő szamarat javítottam, lenne helyem a játékjavító iparban)
semmi gond Pupu! messze még a tavasz
Ja, beszéltem vele, 55-60-at szólt, de a dugótól még függhet.
Erre azt találtuk ki az esztergányos komámmal, hogy a dugót megpolírozza, aztán ahhoz hüvelyezi a blokkot, és így kijön felibű.
Ott van még az alsó hajtókar szem, az is xar, alszok még rá.