És persze az adataidra is szüksége lesz, szóval akár még a bankkártyád pin kódját is megadhatod neki, biztosan nem leüríteni fogja a számládat hanem feltölteni. (rohadt tetvek hajts el a francba)
Viszont ha van kedved játszani vele egy kicsit akkor csak románul vagy magyarul válaszolj neki és legyél baromi értetlen. Ilyenkor továbbra is a sablon dumát fogja ismételgetni angolul. (adatokat nyilván csak valami ökörséget szabad megadni, had szenvedjen vele )
Én egy időben élveztem velük a társalgást.
Azt hogy neki minden f&sza, pont ilyet keresett és hajlandó kifizetni a kért összeget de mivel tengerbiológus (ez új, ilyen még nem volt ) és épp a tengeren van így nem tud eljönni a motorért. Azt akarja hogy küldj még neki képeket mivel nem tud eljönni személyesen. Mivel ez neki Svédországba kéne így egy szállítmányozó cégen keresztül bonyolítaná le a vásárlást, aminek persze a teljes költségét is ő fogja fizetni Paypalon keresztül. (amit te persze majd megelőlegezel és a qrva életben nem fogod látni, mint ahogy a kedves vevőt sem)
Szóval küldd el a jó k. anyjába. (ezt hívják 419. vagy nigériai csalásnak)
Viszont ha van kedved játszani vele egy kicsit akkor csak románul vagy magyarul válaszolj neki és legyél baromi értetlen. Ilyenkor továbbra is a sablon dumát fogja ismételgetni angolul. (adatokat nyilván csak valami ökörséget szabad megadni, had szenvedjen vele )
Én egy időben élveztem velük a társalgást.
Szóval küldd el a jó k. anyjába. (ezt hívják 419. vagy nigériai csalásnak)