Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

instalálni? az jó
nincs cd meghajtó
pedig kapott 40 literes dobozt
el tudom.... az az igazság, hogy a 320d, szuper, de elég.... megcsinálsz valamit, és jön a másik. Példa rá ..
szombaton hazahoztuk, minden frankó, erre szerda este mentem vona vissza a balcsira, és az autópályán, nem kis tempónál megszorult a jobb hátsó kerék... végeztem vele....
na akkor itt a hálózattal van valami ez másik lapos. win 7 de akkor sem
Ja, az nem jó mert nem ér le a lábam róla.
De hát vágytam én már sok mindenre, ma pl. az állateledeles boltban megkérdezte a mellesleg nemgyenge adottságokkal rendelkező kiscsaj hogy miben állhat a rendelkezésemre.
Mondom neki hogy két műanyag macskatálért jöttem.....de magamba fojtva a mondat többi részét egész másra támadt igényem.
na?
Sehogy. Újra kell installálni asszem legalábbis, de nem vagyok naprakész benne, bár most tettem fel egy 10-et tegnap, de már beszart, a töréstől vírusos lett én maradok a 8.1-nél, jelenleg az a jó.

e90 1,6? Nincs rá panasz, de nem egy dragster, nem megy jól. Ill. menni megy, csak nem gyorsul, valami 12 alatt van 100-on
Ha ezt el tudod fogadni, akkor egy csendes, kényelmes, stabil verda.
Ámbrás, épp ezeket nézegetem.
Kicsit bosszant, hogy egy 7-es BMW méretű autó 385LE/V8 9,6MFt... az ugyanekkora BMW nálunk 28M
Mi xaré adhatják ezeket ott 1-2 évesen?
ne buzizzatok.. Laciiiiii.
2 kérdés
hogy a tökömbe megy vissza a win 8
e90 1,6 benzin. Jó választás?
a big.....
Sztem 390-nél nem ér többet

Mindig is ilyenre vágytam.
Tetszik, érdekel!
na moostvagy a win 10 szopat, vagy nem tudom
hova lett a kép?
sziasztok. Lenne egy ilyen eladó.... 410 de nektek kicsi engedmény van.
Én azt hiszem 1,4 körül mért Ábrus,amikor nála volt a gépem. Jól meg is fedett érte.
Köszönöm!
én 2,5-2-9 de mostanában 2,3-2,7
Hali!

Én 2,5-ön használtam,de van aki puhábban szereti.
http://www.jofogas.hu/veszprem/Yamaha_Fzr_500_Genesis_Elado_36179711.htm?first=1

Eladó motorom. Alkuképes az ár.
Mennyi kellene legyen a nyomás a kerekekben?
Sziasztok!