Feltettem a netre,de senki nem hivott mèg.A felesègem hallani sem akar arrol hogy kèt motort tartsak azèrt hogy legyen mit kerülgetni,mert alig van idöm motorozni.
Persze hogy megijedt mert egy lilafejű agresszív állat vagy.
Nem lett volna egyszerűbb csak simán egyszer nyakon vágni hogy elfeküdjön és akkor nyugi van?
Ész nélkül kihajtott a munkaterületről belsősávba, ( persze elénk) nem gyorsan mentem kb 70-75 (60as tábla ) kimentem külsőbe mert úgyis a Szentmihályira akartam lemenni és csak simán odaintettem hogy ez mi volt. Fél perces dudaszó mögöttem, lassítottam 50re mert kb 60m és úgyis le kell menni, erre kb 80-90el 40cm re a motortól majdnem leszorított. Beszopta a pirosat én megálltam előtte leszálltam a motorról 1 kicsit beszélgetni. Ő mint egy vadállat vérbe forgó szemekkel őrjöngött, hogy új jön ki ahogy akar és hogy nem bírunk a vérünkkel. Hmm kinyitotta az ajtót hogy a kb 165 centijével izmozzon visszatoltam ajtóstúl a gyereket (azért nem volt rossz alkatban). Aztán engedtem kiszállni lökdösött a 3. nyakleves után erősítést hívott egy pajszer vagy nagy crova szár személyében (bal alkarral simán levédtem de fáj 1 kicsikét). Mondom pajszerrel tudsz csak jönni? Kapott egy szemből 1 torkos szerdát és sajnos Anya megmentette a manust. Akkor visszakozott és szépen nyugodtan vigyorogva távoztunk a helyszínről.
Nem lett volna egyszerűbb csak simán egyszer nyakon vágni hogy elfeküdjön és akkor nyugi van?
Szinkron?