Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szívócsőben nem állandó vákuum van hanem gázlengés, azaz amikor a szívószelep nyit akkor áramlik a levegő a hengerbe, viszont amikor lezár akkor a bezárt szelepnek ütközve a levegőoszlop feltorlódik, majd elindul visszafelé.
Szívásnál kitér a műszer mutatója negatív irányba mivel a csövében szintén vákuum van, viszont mikor a szívószelep bezár a vákuum megszűnik a szívócsőben (is) és a "visszapattanó" gázoszlop miatt a mutató visszatér az ellenkező irányba.
Most képzeld el ezt a folyamatot járó motornál minden egyes szelepnyitáskor/záráskor.
A műszer igyekszik az éppen aktuális pillanatnyi szívócsőnyomást mutatni és te ezt látod a manométeren a csapkodó mutatón.
Kell berakni elé egy lehetőleg minél kisebb szelepet amivel vissza lehet fojtani a gázlengést a műszer előtt és akkor már csak a lassan vibráló mutatót kell figyelni.
Ha vannak az órán kis elzáró csapok finoman kezd zárni befelé őket és megszűnik az ugrálás
Kaptam kölcsön egy szinkron tesztert azaz csak négy órát. Bekötöttem de nagyon rezeg a mutató. Mitévő legyek az mitől lehet?
Jó lenne,este 5után tudom hívni az eladót,utána felhívlak
Ez csak pár nap állás után van vagy minden egyes elindulásnál jelentkezik?
Ha másodikba próbálod meg berakni akkor is ez a jelenség?
Sziasztok!
Mostanában van egy kis gond az FZR 400-al. 3-4 nap állás után beinditom, szápen jár, mikor üzemmeleg idulnék vele, de ahogy berakom 1-esbe, leáll a motor. Ha nagy gázadással rakom be, akkor kattan egyet, és beveszi, onnantol tudok vele motorozni. Mi lehet a gond? Köszi elöre is a segitséget!
Szivesen segítek rákospalotán lakom!
Telefonáld le aztán hívj fel s le dumáljuk 06307423741
http://www.jofogas.hu/budapest/Magnum_spotlampa_35799969.htm
a link
Valaki tudna segíteni ezt akarnám megvenni de a postát nem tudja megoldani .Valaki nem jártas a 17. kerületbe,elhozná és elpostázná nekem,a lóvét meg elutalnám még előtte
szebb napot mindenkinek!
Sziasztok
De mèg mindig ez a legszebb a környèken!

Jó reggelt!
Sz@r idő van ma is.
Ha valakinek van el fekvöbe kuplung kar szóljon persze gyári
Az tényleg olyan...
és a rendszámtábla alatt mi található?
Nem baj
Köszi.
Igy utólag Isten èltessen!
Köszi Pupu!
Már rég volt.15-én.
Sanyikám Istenke éltessen sokáig
Sziasztok