Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BKV csuklós sötétkék Ikaruszok viszik őket. Sajnos nem jó helyre. Tudnék nekik testhez álló melót! Hajthatnák a kemencét a hőerőműben. Akkor legalább nem csak a kosz,és a rongálás maradna utánuk.
Már itt vannak.
óóó azt pár hete igen
Pupi! Egyszer tettél fel ide egy csizmát! Azt elvitte valaki?
Ez a Gatling Vulcan gépágyú.Nem új ez,csak az amerikai nincs hűtve,rövid lövésekre képes,az oroszok meg hűtik,fossa a golyót míg ki nem fogy.
Sanyi,most mondták a tévében,Beremend és Magyarbóly felé tartanak a migránsok.Reggelre ott lesznek Pécsen!
Egyébként nem hülyeség,csak az Unió még erre nem jött rá.Mindkét országnak van kikötője,behajóznak mondjuk Latakiában,és kihajóznak Hamburgban.
Mégsem így mennek,mert ez párszáz dollár volna fejenként a hajózási társaságnak,az embercsempészek meg elesnének többezer dollártól fejenként!
Nekem tetszik. Ügyes link
Ábrus for president!
Úgy látom kipihented magad...
rassista vagyol more

Ma reggel arra ébredtem hogy megoldottam a "menekültek" szállítását Merkel mamához. (=qrva okos vagyok)
Szerbiáig úgyis feleszi őket a fene, ott "ellenőrzötten" felmászhatnának uszályokra (arra qrvasokan felférnének, felüthetik a sátraikat, kapnak pár mobilbudit, szemetelhetnek is ha akarnak) és a Dunán fel lehetne hajóztatni őket Passauig ahol egyesével regisztrálva leszállhatnak. Aki kiesik a rostán az nem is lép ki a partra hanem egy pallón ballaghat át a másik gyorsjáratú uszályra ami lefelé fog indulni és visszahozza a rajtvonalhoz.
Az uszály nem köt ki sehol így nem is lépnének partra, a biztonságukról (hogy nehogy kővel dobálják meg őket a partról vagy esetleg nehogy megtorpedózzák a járatot) egy-egy géppuskaállványt is fel lehetne állítani a tatnál.
A vízbeugrás nem opció (nem tudnak úszni) és így mindenki boldog lehetne. (tudom hogy senkinek sem hiányoznak de ha már mindenképpen el akarnak jutni a mamához akkor így rendezetten tehetnék)
Nóbel békedíjat ábrusnak (most megyünk Pécsre)
Szeva Pupu! Kössz a gumis ajánlatod, de ha olyan idő lesz, hogy esőgumi kell inkább itthon maradok! De tényleg Köszi!
Én igazából azon gondolkodtam hogy sanyáét venném meg de az nem eladó. (most éppen )
Te viszont ezt simán meg tudod venni mert eladó. Ne gondolkozz rajta.
Még az is lehet hogy megveszem...
link
A piros-fehér pont úgy néz ki mint sanyáé csak ennek olyan furcsa a lámpája.
Különösen érdekes amit a menetdinamikáról ír a harmadik lapon.