Na bassza meg! Sajnálom, hogy így kell letenned a nagy motort! A nincs időm vagy nincs pénzem sokkal szebben hangzik! Már egy ideje gondolkozom, hogy jó lenne valami ezres! Majd azért Írd le, hogy milyen döntést hoztál!
a thymus eltávolítása szerintem okt-nov magasságában lesz (úgy tervezek). utána 1 év mire az antitestek szintje helyre áll. addig nincs értelme ugrálni. Meghirdetem. Ha elviszik ok. Ha nem, akkor s elfér itt ahogy eddig.
volt igen, és remélem lesz is. De ez a motor akkor is túl nehéz lesz szerintem.
nagyrobesz helyett inkább 2 kisrobesz, és akkor mindketten tudunk menni.
Basszus, Tom
Az a csecsemő izé, amit mondtál, azzal mi van? ha nem akarod itt, írj.
Motor: ha már így, akkor én min. 125-öst keresnék, az nem akkora xopás, méretre is ugyanaz, és persze 4T-t, az kevesebbet eszik, halkabban megy, mint egy 50-es 2T.
Kalap meg úgy is kell mindre, jogsid is van rá...
Nem lehet hogy később jobb lesz? Voltak már szarabb és jobb időszakok is.
Minden esetre sajnálom,és hát ... jobbulást kívánok. A nagyrobeszt meg ne vesd el,mert azzal azért kettecskén is tudnátok mozogni. Lehet még cserébe kapnál egy normálisat a Fréziért.
műszakilag nagyon egyben van. Esztétikailag elég ergya.
(a távolság jól áll neki.)
nagyrobesz helyett inkább 2 kisrobesz, és akkor mindketten tudunk menni.
Az a csecsemő izé, amit mondtál, azzal mi van? ha nem akarod itt, írj.
Motor: ha már így, akkor én min. 125-öst keresnék, az nem akkora xopás, méretre is ugyanaz, és persze 4T-t, az kevesebbet eszik, halkabban megy, mint egy 50-es 2T.
Kalap meg úgy is kell mindre, jogsid is van rá...
Oldalidom még nincs lefestve de anélkül is lehet menni.A fejidom volt a fontosabb.Igy jobb a hütése legalább
Minden esetre sajnálom,és hát ... jobbulást kívánok. A nagyrobeszt meg ne vesd el,mert azzal azért kettecskén is tudnátok mozogni. Lehet még cserébe kapnál egy normálisat a Fréziért.
engem lehet érdekelne az a csizma ha még megvan
Nem biztos de lehet hogy kelleni fog
írj mailt :)
eattila3@gmail.com