Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ütött-kopott? Vagy lóg róla minden? Vagy mivan vele? Ha jól emlékszem kevés kw-os igaz? Összegben mire gondoltál? Meddig van rajta vizsga?
Thomas gyàrtott a yami egy könnyű,de gyors 125-ös robogót,kicsi mint egy 50-es,de16-lovas,nagyon megy,az kéne neked.Sajna a tipusa most nem ugrik be.
sziasztok! Thomas nagyon rossz ezt olvasni,remélem minnél elöbb rendbejössz!
eladó, ez már eldöntött.
műszakilag nagyon egyben van. Esztétikailag elég ergya.
(a távolság jól áll neki.)
Na bassza meg! Sajnálom, hogy így kell letenned a nagy motort! A nincs időm vagy nincs pénzem sokkal szebben hangzik! Már egy ideje gondolkozom, hogy jó lenne valami ezres! Majd azért Írd le, hogy milyen döntést hoztál!
a thymus eltávolítása szerintem okt-nov magasságában lesz (úgy tervezek). utána 1 év mire az antitestek szintje helyre áll. addig nincs értelme ugrálni. Meghirdetem. Ha elviszik ok. Ha nem, akkor s elfér itt ahogy eddig.
volt igen, és remélem lesz is. De ez a motor akkor is túl nehéz lesz szerintem.
nagyrobesz helyett inkább 2 kisrobesz, és akkor mindketten tudunk menni.
Basszus, Tom
Az a csecsemő izé, amit mondtál, azzal mi van? ha nem akarod itt, írj.

Motor: ha már így, akkor én min. 125-öst keresnék, az nem akkora xopás, méretre is ugyanaz, és persze 4T-t, az kevesebbet eszik, halkabban megy, mint egy 50-es 2T.
Kalap meg úgy is kell mindre, jogsid is van rá...
És kéne is!
Én most megyek füvet nyírni a házikónkhoz,de motorral.
Megyek motorozni délután
Oldalidom még nincs lefestve de anélkül is lehet menni.A fejidom volt a fontosabb.Igy jobb a hütése legalább
Megyünk kocogni a Vicussal. Laza 10km van mára.
Hát én sem voltam. Azért név nélkül,szám nélkül,nem valami korrekt dolog bunkózni másokkal. Csak remélni tudom,hogy nem innen volt valaki.
Nem lehet hogy később jobb lesz? Voltak már szarabb és jobb időszakok is.
Minden esetre sajnálom,és hát ... jobbulást kívánok. A nagyrobeszt meg ne vesd el,mert azzal azért kettecskén is tudnátok mozogni. Lehet még cserébe kapnál egy normálisat a Fréziért.
Tetszik nagyon!
A bilincseket sz@r leszedni.Nem kinlodnèk vele ha nem muszáj.
Jó reggelt!
hali
engem lehet érdekelne az a csizma ha még megvan
Nem biztos de lehet hogy kelleni fog
írj mailt :)
eattila3@gmail.com
Még egy ment.
Akkor holnap újra rápróbálok
20 mp nem sok Lassan nyílik.
Ez sajna csak résnyire nyitott,pedig benne tartottam 20 mp-ig