Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos eladta a zoknikat,azèrt nincs már ott
állítólag, ja.

nemrég a fókuszban is volt róluk szó.
hogy, mennyire verik át a népeket... Ez egy ilyen biznic. Én is ebből élek, tudom milyen. De, nekem nem kell hozzá az arcom adni szerencsére. Csak a nevem és a hangom.
Holnap is van egy nap
most jöttünk haza Szolnokról. 260 km-t vezettem. nincs ma már hozzá kedvem.
főzünk valami vacsit, és mára ennyi a program.
Bár azért ők mégsem ugyanaz a kategória mint a román zokniscigányt lepattintani a parkolóban. (bár mostanra már kitakarították őket onnan)
Az előbb jöttem meg a Tescoból. Kifelé jövet el akart kapni két parfümös tizenéves diákmunkás kiscsaj de a szokásos rutinmozdulattal intettem le őket.
Kiérve a kocsihoz esett le hogy elfelejtettem a kelbimbót így visszamentem. (de télleg )
Kifelé jövet szintén ugrott az egyik de a másik rászólt hogy "az úr volt az előbb aki nem akar tőlünk semmit"
Fékeztem egyet és elbizonytalanodva megálltam, mint amikor a kereszteződés közepén hirtelen nem is tudod hogy most ki-hogy-merre is előre.
Ugrottak is egyből a szokásos közvéleménykutatásos csaknézdmeg és mondd hogy mit gondolsz szöveggel, aztán meg jött a szédítően csaknekem csakmost ennyiért rész és közben teleraktak ajándék parfümökkel.
Vártam hogy odaérjünk hogy mennyibe fog kerülni nekem ez a sok ingyenes ajándék de mikor elindultak 45e-ről akkor éreztem hogy nem jó helyen állok. Gyorsan lett is belőle 12e és két két puszi személyesen tőlük de én még mindig sokalltam a dolgot, bármilyen aranyosak és profik is voltak.
Aztán a végén megegyeztünk egy férfi+nőiben 6e-ért. (kerestem netbótba de nem látok ilyeneket sehol)
Kezdek én is elpuhulni.
Kiprobáltad a yahondát?
Sziasztok lennének eladó Yamaha FZR karbisoraim egy 400-é és egy 600-é mind a kettő jó állapotú szinte új membránokkal és új fúvókákkal,ár 12-e és 15-e plussz posta.06706636816 Szilárd.
jól gondolom hogy az FZ-kben az olajnyomáslámpa akkor villan ki amikor alacsony az olajszint?
Csak mert az a tünet hogy ha szetnderen van a motor akkor nem világít, de ha függőlegesbe állítom, akkor egy pár másodpercen belül elkezd világítani, de ha vissza rakom sztenderre, akkor elalszik megintcsak pár másodperc múlva....
Olajszintem egyébként jó, legalábbis ha függőben a motor akkor a nyíláson a max jelzésig van... 20W50 Castrol van benne és új olaj
óóóó hogy miért nem fehér színű?! :D
Én asszem nem gumimacival lőnék ilyen célpontra.
http://youtu.be/oE52PR4yMOA
Oldalt szellőzők, nem melegszik be a lábad.
Reggelt nép!

Valakinek 44es Forma F-1 csimma nem kell? 10e az ára.
Inkább 43as mint 44es lábra.
Annyi a hibája a cipzár felhúzója letört kb 2e ft ból megcsinálják. A koptatók kaptak már az élettől, megvan valahol a nagy boka csavar is cserére. Hátul a csat faszán zár. Rajtam volt kb 4x vádliba meg a lábfejnél kényelmetlen.
Mindjárt megyek edzésre,ma odasz@rok. Nehéz lesz,mert az edzőtársak sokkal erősebbek mint én.
Jó reggelt!
Apropó kínai... azt hittem, Kínában vagyok, annyi kiqrt apró sárga volt mindenhol, pedig csak Hallstatt-ban voltam aztán kiderült, hogy mivel a helység a Világörökség része, ezért a kínaiak lemásolták otthon és emiatt sokan eljönnek megnézni az eredetit. A turisták 90%-a kínai. Állandóan ordibálnak, és befuraxanak eléd mindenütt, ááááá útálom mind (ráadásul xar féktárcsákat is gyártanak )
Én már qrvarég (88-90 körül) jártam arra utoljára de még mindig erős emlékként él hogy gyönyörű a vidék.
Mellesleg ma reggel megjöttek a féktárcsáim a GTR-re. (hallgattam rád és nem vettem Kínait )
Hát a kilátás ott nem mindennapi, voltam már pár helyen, de ilyet... az öreg tudott élni Van néhány fotóm, meg körbe panorámáztam, de tudom, a fotó nem adja vissza
Előző nap meg itt voltam, áztam a sós vízben, mint Ferenc Jóska
Egyébként érdekel engem is mert egyrészt az akkori történelmi dolgokhoz, másrészt a hegyekhez is vonzódom. (meg a nagymellű érett nőkhöz is)
Return to the.....
Aki már tizenéve is szénné játszotta magát a Return the Castle Wolfensteinnel annak ilyesmit illik tudni.