Hát nem tudom... Ugyan ilyen kínai van most (ez adja a vizet a házban nincs csöves víz) tehát megy minden nap + nyáron locsolás épp most vettem 4 éve és kezd halódni. 1.1kW 5m3/h 120m kb 10m a kút és van benne homok is. Végülis meg vagyok vele elégedve ár-érték arányban nem volt rossz hogy ennyit bírt. Ez amit néztem kicsit erősebb.
Még nincs kész sajnos hidraulikus gondok a vannak, nem keményednek fel a fékek és a kuplung. És a tényező sem végzett még, de igen, a hangja nekem is tetszik.
Nem véletlenül kerül kissé többe.
Főleg attól függ hogy milyen kútból milyen mélyről mennyi vizet és milyen sűrűn akarsz kivenni.
Ezek az olcsó szivattyúk elég egyszerű felépítésűek, így nem valami tartósak rendszeres használat esetén. (apám már a második ilyet dobta ki (nekem is van egy de még nincs beüzemelve) mert egyszerűen kikopik a gumiágy amiben a csigatengely forog. (occsó egyszerű megoldás de csak alkalomszerű használatra való és ha homokos a víz akkor gyorsan meghal)
60-80e körül lehet már olyat venni ami nem csak nehezéknek jó de majd jön lászló a fúrómester és megmondja hogy milyet vegyél.
Sziasztok!
Karbiszinkron így megfelel? Egész tűrhetőnek tűnik, egyenletesen jár, nem csörög meg dadog, veszi a lapot is és a fordulat is szépen esik, gáz nélkül indul...
Vagy az SKF bolt Dunaújvárosban a Vasmű úton. (de az első jobb, az óragyárral szemben van a volt Bowling center mellett)
Tudsz nekem egy címet ahol ó gyűrűt tudok venni vagy rendelni?
Köszi
Főleg attól függ hogy milyen kútból milyen mélyről mennyi vizet és milyen sűrűn akarsz kivenni.
Ezek az olcsó szivattyúk elég egyszerű felépítésűek, így nem valami tartósak rendszeres használat esetén. (apám már a második ilyet dobta ki (nekem is van egy de még nincs beüzemelve) mert egyszerűen kikopik a gumiágy amiben a csigatengely forog. (occsó egyszerű megoldás de csak alkalomszerű használatra való és ha homokos a víz akkor gyorsan meghal)
60-80e körül lehet már olyat venni ami nem csak nehezéknek jó de majd jön lászló a fúrómester és megmondja hogy milyet vegyél.
A Tisza tavi talira
- ábrus GTR
- Thomas + Kinga (Yahonda)
- csövi FZR750 Genesis
- bekessanyi Frézike
- uviferi (motorral)
Ha nem zavarlak benneteket arra a talira elmennék.Még nem tudom kivel,
de motorral
Karbiszinkron így megfelel? Egész tűrhetőnek tűnik, egyenletesen jár, nem csörög meg dadog, veszi a lapot is és a fordulat is szépen esik, gáz nélkül indul...
http://youtu.be/D2_eustS6nc
Ennyi pénzért nem rossz,tudom lehetett volna jobb is ,de itt erre csak így csinálják
Fegya ott lesz( FZR nagyon remélem ),de nem tudom még mivel és kivel
- ábrus GTR
- Thomas + Kinga (Yahonda)
- csövi FZR750 Genesis
-bekessanyi Frézike