én is megvagyok az első indítással. Eddig minden oké. (kopp-kopp)
Hétvégén ha minden kerek, gurulok.
Még az is lehet, lenézek Arnihoz. 75 km körül van mindössze.
Hogy én se lógjak ki a sorból, kihoztam és lemostam mert már vastagon poros volt.
Arra gondoltam hogy ezzel megyek most dolgozni de aztán fordultam vele egy 35-öst és úgy döntöttem hogy most túl tiszta és mégis robesszel megyek.
Két rövid egyenesben simán lenyomtam vele egy vicces kedvű Német rendszámú S63 AMG-t.
Én sem gondoltam komolyan mert elég ritka dolog (usából lenne de a posta miatt aranyáron) viszont kattra jó lenne a GTR-re és egyszerűsödne a gumicsere.
Viszont egy jó állapotú 300-as féktárcsa (GTR 1000-re kell) jóárasítva lehet érdekelne. (olyan kell rá mint pl. a ZZR 600-é)
Sziasztok!
Ma megvették hugomék németben a membránokat a karbiba.Végülis vettem 4 darabot biztos ami biztos.30 júró volt darabja elég jó ár.Remélem mostmár k-va jó lessz
Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.
25.000 Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.
Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu
Mentem dolgozni.
FZR_250.rar
Hétvégén ha minden kerek, gurulok.
Még az is lehet, lenézek Arnihoz. 75 km körül van mindössze.
Arra gondoltam hogy ezzel megyek most dolgozni de aztán fordultam vele egy 35-öst és úgy döntöttem hogy most túl tiszta és mégis robesszel megyek.
Két rövid egyenesben simán lenyomtam vele egy vicces kedvű Német rendszámú S63 AMG-t.
Viszont egy jó állapotú 300-as féktárcsa (GTR 1000-re kell) jóárasítva lehet érdekelne. (olyan kell rá mint pl. a ZZR 600-é)
Ma megvették hugomék németben a membránokat a karbiba.Végülis vettem 4 darabot biztos ami biztos.30 júró volt darabja elég jó ár.Remélem mostmár k-va jó lessz