Látod nem veszi komolyan,pedig nekünk hihetne.Nekem is évente csinál EKG-t az üzemorvos.Az a baj ilyenkor,hogy ekkora áramütéstől már valamennyire biztosan sérül a szinuszcsomó,látszólag jól vagy,de EKG-n látszik a ritmuszavar.Időben kezelve rendbe hozható,de ha nem,később komoly ritmuszavaraid lesznek!
Köszi de gondolod hogy a nejem ezt elolvassa? (aki halálra rémül egy sündisznótól annak ezek csak kígyók és kész) Ilyen(ek) volt(ak) mint a felső, csak narancssárga felségjelzéssel.
Cső én azt az EKG-t megejteném mert engem is qrt már meg komolyabb feszkó még trafószerelő korszakomból és mikor (annak ellenére hogy jól voltam) bevitt a mentő, az EKG mutatta hogy felborult a rendszer. (még egy évvel később is voltak benne oda nem illő kiugrások)
Azóta is jól vagyok, bár ha jobban belegondolok előtte sorban csak Német autóim voltak.
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy 39-es és egy 43-as alkatrésze? Az egyik a Szívató és tartalék kapcsoló köré egy takaró műanyag darab, a másik pedig a hűtőfolyadék töltősapkája főlé nyúló... lemezdarab?!
http://www.lincos.eu/hu/specia...
Orvost javasolom !
Nekem ők vannak most, Inci és Finci
Ilyen(ek) volt(ak) mint a felső, csak narancssárga felségjelzéssel.
Azóta is jól vagyok, bár ha jobban belegondolok előtte sorban csak Német autóim voltak.
Felviberezlek 9 körül, ha jó.