Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nem csak kinyomó, hanem prés is.
Most nagyon akciós pár napig tegnap este rendeltem és ma 2 kor itt volt debrecenből.
http://www.lincos.eu/hu/specia...
Ez megérte 8000+fa
Hátra 18-ra max 150 fér el asszem. 17be annyi van fent a 600on meg az 500on is annyi volt.
Azt nem,de ebédkor a leveses kanál kifolyt a kezéből,és azóta kézrátétellel,vágja a fát.
Hallod a nők gondolatait ? .
Orvost javasolom !
Látod nem veszi komolyan,pedig nekünk hihetne.Nekem is évente csinál EKG-t az üzemorvos.Az a baj ilyenkor,hogy ekkora áramütéstől már valamennyire biztosan sérül a szinuszcsomó,látszólag jól vagy,de EKG-n látszik a ritmuszavar.Időben kezelve rendbe hozható,de ha nem,később komoly ritmuszavaraid lesznek!
mekkora gumit érdemes hátsó kerékre venni?
sziasztok!
Pedig tök aranyosak

Nekem ők vannak most, Inci és Finci
Dehogy küldtem vissza. Rendeltem máshonnan.
Köszi de gondolod hogy a nejem ezt elolvassa? (aki halálra rémül egy sündisznótól annak ezek csak kígyók és kész)
Ilyen(ek) volt(ak) mint a felső, csak narancssárga felségjelzéssel.
Visszaküldted és kicserélték?
Cső én azt az EKG-t megejteném mert engem is qrt már meg komolyabb feszkó még trafószerelő korszakomból és mikor (annak ellenére hogy jól voltam) bevitt a mentő, az EKG mutatta hogy felborult a rendszer. (még egy évvel később is voltak benne oda nem illő kiugrások)
Azóta is jól vagyok, bár ha jobban belegondolok előtte sorban csak Német autóim voltak.
Fékdugattyút szedett már szét valaki FZR-en? a dugattyúk kijönnek úgy is ha nincs szétszedve a két fél, vagy mindenképp meg kell bontani?
Jó. Már felkeltem.
300-as, csak majd mindnek más a felfogatása, csak azért, hogy nehogymá...
jó reggelt sziasztok
A felnit is megpucolhattad volna egy lendülettel úgy jobban festene a csilivili új tárcsa is
Felviberezlek 9 körül, ha jó.
Hali ! Blokknak a kuplungon kívül valami gondja volt ? Oldalidomokon repedés ?
.
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy 39-es és egy 43-as alkatrésze? Az egyik a Szívató és tartalék kapcsoló köré egy takaró műanyag darab, a másik pedig a hűtőfolyadék töltősapkája főlé nyúló... lemezdarab?!
Igen én is azt nézegettem az új nagy gépeken a 300as van.