Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári jobban tetszik de sajnos 320-as tárcsából nincs nagy választék. A legtöbb motoron 300-as tárcsa van most hogy így jobban utánanéztem a dolognak.
Azért a féktárcsákat kicseréltem gyorsba, nem bírtam ki.
Már kezdek jobban lenni. Bár nem tudom az jelent valamit, hogy izzót cseréltem a motoron kivettem a dobozból megfogtam és egyből elkezdett világítani?
nájsz
Rendszeresen karbantartott, garázsban tartott, gondos gazdától eladó.
Sziasztok.
Komoly! EKG-ra elmennék
Nekem mondod?
Azonnal menj orvoshoz,csináltass EKG-t!Ha még most is rosszul vagy,akkor a fele se tréfa!

Kawa H2
Lehet olcsóbb lett volna 1 féknyereg adaptert csináltatni amivel 1cm lejjebb viszed a nyerget.
Közben megjöttek az új tárcsák.
De lehet, hogy ma még nem cserélem ki olyan szarul érzem magam mint akibe előző nap beleb@szott a villám.
Hello,
A fejidom milyen? Két körlámpa vagy trapéz? Mennyit kérnél a fejidomért és a tartókonzolért?
Köszi
Holnap elmegyek.
Sziasztok
fzr 1000 3lh bontodik kuplunghibás
Csaba 06209238057
Nem baj, lehet venni megint pár darabot, 800 milliárdért... mennyi sok lét lehet abból lenyúlni, sok jó elvtárs jóllakik belőle
Ez már egyszer bevált, minek változtatni?
EKG. Ha ért hozzá talán ki is mutat vmit. Az egyik ismerős aktív korában (már nyugdíjas) villanyszerelőként dolgozott és megrázta az áram meló közben. kicsit szédelgett de egyébként akkor semmi komoly, hazament és estére elég szarul lett. Szívritmus zavar, ritmusszabályozót ültettek be neki. Azóta azzal él. Lehet hogy előtte is volt neki csak az eset felerősítette ezt nem tudom.
sziasztok! srácok vasárnapra kellene egy dátum hogy kinek mikor lenne jó a tisza tavi találkozó! és ki az aki jönne!? Fegya megérdeklődnéd,hogy van szabad hely ott ahol mondtad? köszönöm
Jaszikám volt meló nálatok.

http://lhsn.hu/ujabb-gripen-ba...
Gondoltam. Felhívtam azért a háziorvosom, aztmondta hogy ha még élek akkor nagy valószínűséggel egy darabig az már így is marad. Nézegessem a pulzusom, ha tudom akkor mérjem meg a vérnyomásom és ha akarok akkor menjek be holnap megvizsgál.
Semmit. Pontosabban nem sokat tudna, de semmit nem fog
Ha kivárnád a sorod a háziorvosnál, és közölnéd vele, hogy tegnap villámláskor megrázott a zuhany, valszeg elküldene a faxba
A lelkiismeretesebbje végig kérdezne, fáj-e a fejed, fájnak-e az izületeid, tudtál-e aludni, és van-e bármi panaszod, és utána küldene a faxba
Még élek. Orvos mit tudna csinálni?