Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt.
jó reggelt!
morningen
Csö,tényleg el kellene menned orvoshoz,mert az áramütésnek lehetnek később következményei amit most lehet, hogy nem is érzel.
Ja a házba és bevezette a víz az áramot

Az durva azért menj orvoshoz
Még igen. Kicsit zsibog a fejem és fáj a derekam... Éppen zuhanyoztam. De nem volt annyira erős mert a készülékek se mentek tönkre csak a wifi állt le egy kicsit én meg megrogytam egy pillanatra fehér lett minden...
És még élsz
Ú bazze belémcsapott a villám az előbb...
Nem kő valaméknek egy JBL Syncro 30 füles? (headsetes) 7-ér odaadom. Alig 1 örát használtam. Megfájdul benne a fejem
ilyen
Azt is kergeti. A sikló, csak másodállás.
Képezd ki a szomszéd macskájának kergetésére.Az nem védett.
Ezt a kutyámnak is elmondhatnád. Évente 2-3 siklót fog nekünk. A baj, hogy szegény kis lábatlan mire a Lütyő karmaiból kikerül, ritkán örvend jó egészségnek.
Keresztes:
Rákosi vipera:
Sziasztok!

Ábrusnak (meg mindenkinek, akit érdekel):

Magyarországon összesen 7 kígyófaj él, ebből 5 sikló, 2 pedig vipera.
A siklóink (vízi, kockás, erdei, haragos, réz)az emberre nézve semmi veszélyt nem jelentenek, még megharapni se tudnának tisztességesen, úgyhogy amennyiben kivitelezhető, s lehetőleg önvédelmi célból se tapossuk őket agyon!

2 viperafajunkkal (rákosi, keresztes)szintén nem lehet gond, mert nem fognak minket sehol megtámadni.
Marásuk nem vészes, de ha mégis valakinek simogatni támad kedve (viccnek is rossz) és nem sül el jól a dolog, akkor azért nem árt ha ránéz az orvos.

Egyébként pofon egyszerű őket megkülönböztetni, a siklók karcsúak, hosszabbak, a viperák jóval zömökebb testalkatúak és rövidebbek.

Márészt Magyarországon MINDEN kétéltű és hüllő védett (a rákosi vipera eszmei értéke 1.500.000Ft!), tehát vigyázzunk rájuk, nem emberevő vérszomjas fenevadak ők!
Köszönöm!
Tervezem én is a teljes fékcsőcserét, azt én is anyás elosztóval gondoltam, de sajnos egyenlőre ez most nem fér bele a keretbe
10es most mértem meg 1 csavart mert találtam a kacatok között.
2 mód is van rá 2 hosszú cső felül dupla hosszú csavar, de ami nekem van T elosztó és anyás a fitting így csak 3 lukas nem 5.
Eddig én is úgy gondoltam, h szabványos 10-es, viszont találtam olyan hirdetést, hogy az egyik 11,5-ös furattal volt, ezért bizonytalanodtam el... Nincs elosztód? Akkor hogyan van megoldva a két féknyereg bekötése?
Hali. Nem tudom mekkora mert nekem nincs elosztó. És nincs már meg a régi fékcsőrendszer. De elvileg szabványos a furat.
Hello,
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy milyen méretű a fitting furat átmérője a fékcsövön? Az elosztónál és a munkahengernél ugyan akkora? (kicsit messze van tőlem a motor így nem tudom megmérni...)
miböl gondoltad,hogy távgyógyitásra gondoltam? abba nem hiszek!
Tihanyi távgyógyításba jobb mint Én
http://youtu.be/OBcPGORIq1o
Pupu ha ennyire vágod megfűzlek,hogy segits!
24-es kimentem megmérni