Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robesz!?
Mutasd meg Kingának hogy melyik az, aztán markold meg egy random fiatalabb csaj cickóit. (kettőjük közül az egyik csak eltalálja )
Hali Mindenkinek . Szép délután, jó estét .

Valakinek 1000 - hez, első sárvédő?
Helló mindenki

Hogy eloszlassam a pánikot
Az utasok súlyától nem indul sehova a drága jóöreg hullámvasútunk, ugyanis lentről indul fölfele, nem pedig föntről lefele. Legalábbis amikor utoljára működés közben látram, akkor még így volt. Laci?
A fékező valóban hölgy, nincs ebbe semmi ördögtől való aki jelezte, hogy SENKI ne szálljon be, azért mert mittudoménmiért. Aztán valami nagyonokos biztos megijedt, hogy nem az övé lesz a legjobb hely és beszállt, majd mindenki megindult, mintha az életükért futnának, aztán mikor a kezek ráolvadtak a kapaszkodóra, a szemek meg kigúvadva várták a rettegést, akkor az, aki indítania kell a gépezetet, el is indította, így valószínűleg ő hibázott, mert ő indított anélkül, hogy a fékező a helyén lett volna.
Izgalmat akartak, nem!? Hát megkapták...
Amúgy hála a magasságosnak, senkinek nem lett baja

Én arra várok, hogy mikor fog komplette az egész összedőlni...
Elkészült. Fültisztítóból km-óra mutató.
Ezúton szeretném eloszlatni azokat a téves információkat miszerint nálam lenne FZR 1000 exu fordított első teleszkóp.

Viszont náluk annyivan hogy adnak is el belőle.

Nagykörösmotor
én hölgyet még nem láttam
Semmi csak írtad lejjebb hogy hétfőn feladod postán az akármit.
Én arra írtam hogy " na azt megnézném"
Holnap pünkösd hétfő zárva minden a posta is
Ha az utasok súlyától meg tudott indulni az a csotrogány,akkor két eset lehetséges:vagy hibás volt a fék,vagy nem volt befékezve.Ha nem volt befékezve,akkor a fékező hölgy súlyosat mulasztott,mert valószínű az előző kör végén,amikor megállította,nem fékezte be rendesen.Ha meg is várjäk az utasok míg engedélyezi a beszállást,akkor is megindult volna.
Mondjad mi kell

Holnap posta?
Sziasztok. Kéne
Érthetetlen mit reklamálnak, izgalomra vágytak vagy nem?
Ja van olyan nekem is de gyenge mint a harmat
Áhh, faterom kórházban dolgozik. Egy kissebb droglabor összejönne, ha elég tökös lennék. Nekem] a donalgin jön be amúgy.
Helo. Voltalren dolot vegyél ha van nyitva patika nálatok. Recept nélkül adják,az elmult hetekben nekem is volt fog problémám. Ugyan az a hatóanyag mint a kataflamban,csak a fele van benne,tehát 2 kell bevenni. Ha nekem fáj a fogam ezt veszek. Van belőle zselés féle kivitel ami gyorsabban hat. 200ft drágább.
Most annyira nem örülök a hosszú hétégének. Fáj a fogam, és nincs doki
Reggelt.
Valami öreg falióra mutatója?
Wd 40 szóró csöve , olyat mar láttam
vékony festő ecset műanyag szára lehet jó lesz
igen. de megoldom köszi.