Hogy eloszlassam a pánikot
Az utasok súlyától nem indul sehova a drága jóöreg hullámvasútunk, ugyanis lentről indul fölfele, nem pedig föntről lefele. Legalábbis amikor utoljára működés közben látram, akkor még így volt. Laci?
A fékező valóban hölgy, nincs ebbe semmi ördögtől való aki jelezte, hogy SENKI ne szálljon be, azért mert mittudoménmiért. Aztán valami nagyonokos biztos megijedt, hogy nem az övé lesz a legjobb hely és beszállt, majd mindenki megindult, mintha az életükért futnának, aztán mikor a kezek ráolvadtak a kapaszkodóra, a szemek meg kigúvadva várták a rettegést, akkor az, aki indítania kell a gépezetet, el is indította, így valószínűleg ő hibázott, mert ő indított anélkül, hogy a fékező a helyén lett volna.
Izgalmat akartak, nem!? Hát megkapták...
Amúgy hála a magasságosnak, senkinek nem lett baja
Én arra várok, hogy mikor fog komplette az egész összedőlni...
Ha az utasok súlyától meg tudott indulni az a csotrogány,akkor két eset lehetséges:vagy hibás volt a fék,vagy nem volt befékezve.Ha nem volt befékezve,akkor a fékező hölgy súlyosat mulasztott,mert valószínű az előző kör végén,amikor megállította,nem fékezte be rendesen.Ha meg is várjäk az utasok míg engedélyezi a beszállást,akkor is megindult volna.
Helo. Voltalren dolot vegyél ha van nyitva patika nálatok. Recept nélkül adják,az elmult hetekben nekem is volt fog problémám. Ugyan az a hatóanyag mint a kataflamban,csak a fele van benne,tehát 2 kell bevenni. Ha nekem fáj a fogam ezt veszek. Van belőle zselés féle kivitel ami gyorsabban hat. 200ft drágább.
Valakinek 1000 - hez, első sárvédő?
Hogy eloszlassam a pánikot
Az utasok súlyától nem indul sehova a drága jóöreg hullámvasútunk, ugyanis lentről indul fölfele, nem pedig föntről lefele. Legalábbis amikor utoljára működés közben látram, akkor még így volt. Laci?
A fékező valóban hölgy, nincs ebbe semmi ördögtől való aki jelezte, hogy SENKI ne szálljon be, azért mert mittudoménmiért. Aztán valami nagyonokos biztos megijedt, hogy nem az övé lesz a legjobb hely és beszállt, majd mindenki megindult, mintha az életükért futnának, aztán mikor a kezek ráolvadtak a kapaszkodóra, a szemek meg kigúvadva várták a rettegést, akkor az, aki indítania kell a gépezetet, el is indította, így valószínűleg ő hibázott, mert ő indított anélkül, hogy a fékező a helyén lett volna.
Izgalmat akartak, nem!? Hát megkapták...
Amúgy hála a magasságosnak, senkinek nem lett baja
Én arra várok, hogy mikor fog komplette az egész összedőlni...
Viszont náluk annyivan hogy adnak is el belőle.
Nagykörösmotor
Én arra írtam hogy " na azt megnézném"
Holnap pünkösd hétfő zárva minden a posta is
Holnap posta?
Szép napot