Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-nem megmondtam hogy küldd át?
-de én átküldtem!
-ide nem jött meg mindegy, megfizetsz!
Szívesen megnézném a képviselő lányt amikor meglátja Lászlót, aki mint egy felemelt mutatóujj, üldögél a nyugdíjasok között.
Igen,én is szoktam kapni a meghívóhoz egy egyszerűsített elszámolást a tavalyi évről,ott van mellette persze a közgyűlési tervezet a napirendi pontokkal,meg a jövő évi költség tervezet is.Elég szép kis paksaméta.Nálunk szabályos a dolog mert a lakások egy része önkormányzati,a képviselő is IKV-s,nemigen tud csalni.Sőt,éppen az a gond,hogy alacsony közös költséget szavaztat meg,kevés a pénz a fenntartási alapban,a házak meg öregek.
OK. máris átküldtem neki a törvényt és kértem, kűggye amit kell, különben megb...om az anyja hátán
Társasházi Törvény:

34 paragrafus 2. bekezdés:

A meghívóhoz mellékelni kell a szavazásra előterjesztett napirendre vonatkozó írásos - különösen az éves költségvetésről és elszámolásról e törvény 47-48. §-a alapján elkészített - előterjesztéseket.

47. paragrafus:
A közös képviselő, illetőleg az intézőbizottság a számviteli szabályok szerint évenként költségvetési javaslatot készít, amely tartalmazza:
a) a közös tulajdonnal kapcsolatos várható bevételeket és kiadásokat költségnemenként,
b) a tervezett üzemeltetési, karbantartási és felújítási munkákat, valamint
c) a közös költséghez való hozzájárulás összegét - a tulajdonostársak nevének feltüntetésével -, a külön tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek szerinti bontásban.

48. paragrafus:
A számviteli szabályok szerinti könyvvezetés és beszámoló alapján a közös képviselő, illetve az intézőbizottság éves elszámolása tartalmazza:
a) a tervezett és tényleges kiadásokat költségnemenként és a közös költség megosztásának a szervezeti-működési szabályzatban megállapított szabálya szerinti bontásban, ezen belül az üzemeltetési kiadásokat, valamint a karbantartásokat és a felújításokat az elvégzett munkák részletezésében,
b) a tervezett és tényleges bevételeket források szerint, ideértve a közösség javára még nem teljesített - lejárt - követelések részletezését és a behajtás érdekében megtett intézkedéseket is,
c) az a)-b) pont különbségének záróegyenlegét a pénzkészletek kezelési helye szerint részletezve,
d) a közösség tulajdonát képező vagyontárgyak tárgyi-eszköz leltárát,
e) a tárgyévhez tartozó, a közösség egészét terhelő kötelezettségeket,
f) a közös költségekhez való hozzájárulás előírását és teljesítését - a tulajdonostársak nevének feltüntetésével -, a külön tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek szerinti bontásban, továbbá
g) a rezsicsökkentések eredményeként jelentkező megtakarítások összegét költségnemenként és tulajdonostársanként a közös költség megosztásának a szervezeti működési szabályzatban megállapított szabálya szerinti bontásban.

Ne fogadd el a napirendi pontokat, követeljél új közgyűlés összehívását a törvényi előírásoknak megfelelően!
Köcsög házmester...
Nincs mit átküldeni csak meghívó van a gyűlésre, és majd ott tolja az arcunkba az elszámolást... és rögtön szavazni is kell róla
Olyan szokott lenni, hogy a nyuggerek közül még az a néhány se érti meg, aki esetleg el látja olvasni vagy inkább
Küld át mailban megnézem mi nem stimmel
Ott kell lenni sajna csak úgy lehet valamit elérni de van amikor még úgy se.

Hmmm... akasztani valók ezek a közös képviselők
A ház pénzeiről lesz szó, elszámolás, juttatások - ott kell lennem, mert a pár hülye nyugger mindent benyel csak bólógatnak a Mónikának, akármit mond, mert olyan aranyos (30-as csinoska, nem mondom, én is bevállalnám 1-2 órára )
Úgy néz ki, igen, azt is néztem, amit linkeltél.
Csak előbb szét kell szedni a motorom, mert 2 féle menet van, meg kell nézni, ez melyik.
Nem akartam holnapig szétszedni, mert holnap motoros nap lesz itt nálunk a faluban. Jövő 7re marad
Találtam halszemet, de csak egy van belőle, azt meg nem adják ide. Pedig a méret stimmelt
Igen. Ha csak 1 tulajdonos van akkor is határozatképes.
Ne is mondd, tegnap este én is közgyűlést tartottam a VII kerben úgy felidegesítettek azthittem összeverek mindenkit de különösképpen az önkormányzat képviselőjét.
Na találtál csövet ?
OFF
Csövi! Az rendben van, hogy társasházi közgyűlés összehívva xy nap 18:00, ha nem határozat képes, akkor a megismételt közgy. ugyanaz nap 18:15? és akkor ugye már határozat képes, akkor is, ha 3db írástudatlan nyugger van jelen?
ON
Ezt vetted meg?Akkor tavaly melyikkel fotóztak le Pécs felé?Az is ez volt?
jájjjj ez fájt neki nem?
Ha nem lenne nekem olyan qrva kényelmetlen akkor potiét megvettem volna.
köszi
Fzr 250.
19.500-nál tiltja le a gy.elektronika.
Hát ezt meg hogy
ez milyen motor?
Mannol 10-40w