Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget -1.8 bar az eleje -felnyomom 2.3-ra és a hátulját lejjebb engedem a telo olajat lecserélem és meg írom a változást - ennél a típusnál hogyan kell leengedni a telo olajat ha tudja valaki meg köszönném mert nem látok az oldalán leeresztő csavart -köszi!
Köszönöm és a segítséget is
Szerintem kormány nyak csapágy lóg.
Egyszer a hátsó dobozba beraktam nyolc kiló krumplit,50-nél úgy szitált az eleje,vissza kellett lassítanom.minden robogós leelőzött,aznap volt egy kis sikerélményük.Nekem karambolos volt az eleje,a két villaszár nem egyenes.
Nekem akkor volt ilyen (a csőkormányos FZR-en) mikor vagy alacsony volt az első gumiban a nyomás (2,3 bár alatt) vagy amikor lejjebb voltak engedve az első telószárak 2 centinél jobban. (azaz nagyon "orra volt állítva" a motor alaphelyzetben)
Ugyanez volt a jelenség mikor nagyon meg lett emelve a hátulja (látom hogy a tiéd gyári, csak mint okosság mondom) így könnyebb volt kanyarban döntögetni de ha nem fogtam rendesen akkor állat módon elkezdett csapkodni a kormány, főleg lassabb tempónál.
"Sanyisan túrás"
Arra gondolsz hogy olyan hosszú lesz egyesben hogy sanyának már nem is kéne feljebb akasztania?
Kicsivel nagyobb sebesség kell neki és nem szitál
30nál nekem is beszitál
ha el engedem a kormányt kb 30-nál beszitál az eleje ,majdnem zakóztam-mi lehet ?tudja valaki? köszi
sziasztok! persze, robika03@gmail.com!vagy 06205134197
Nem, ott van mellette a jel

Megmarad ez 1 veszettül jól összerakott konstrukció. a külső most fostalicska a többi nagyon fasza. most rendeltem 38as lánckereket hátra. 46 helyett olyan Sanyisan túrás lesz.
Eladod a Bélát?
Nem kell, így is túl kéne adni az enyémen

Akarsz FZR-t? Minek? Van pár otthon.

Nem tudsz eladó fzr-t?
Nem vettem mert rájöttem van itthon elég alkatrész. 500 ki 600be
Vettél halszem csapágyat?
Heyy Pupi!
Megyen a postás valamék nap.
A b-lemaradt,utálom az Android billentyűt!
Feri ácsi,erre gondoltál?
http://www.ipararuhaz.hu/pvc-k...
Hellómindenki!

Robesz, ha megoldható, adnál nekem valami privát elérhetőséget?
Köszi de nem ilyet ,
oltatlan meszet keverni és szinte vállig ér és fehér ,általában