Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét mindenkinek!
Bocsánat telefonról írok.
Tiszteletem Feri bátyám! w
Jo de nalam 6000km 2ev alatt megy bele es mas a vezetesi stilusom is.
Üdv Feribá !Éppen csal megyünk velük
Ha valaki km gyilkos--- igy jár! Használat függő , ki mennyit megy és hogy használja .
Szép estét mindenkinek
Neeee máá ááá Nálam legrosszabb esetben egy év egy betét hátul . Elől 2 szett /év
és nem fog vissza üvegesedni vagy keményedni? én a 6 év alatt még nem cseréltem.
Ha még elég vastag akkor kicsit csiszold meg a felületét csiszolópapírral és ugyanolyan jó lesz mintha újat vennél.
érdemes szinterezettett venni? vagy maradjak a hagyományos betéteknél. nem szeretném ha a tárcsáimat hamar lekoptatná!
ja értem köszi! annyi még lehet hogy a mostaniakon is van csak szeretném lecserélni valami jobbra mert szerintem már kiüvegesedett az évek alatt. meg fékolajat is cserélünk.
akkor megnyugodtam!
hát fél mm ig le szoktam koptatni de ott már érdemes cserélni
az 1nem elég?
Amin legalább van még 2mm -er ferador
Sziasztok.

Megválnék költözésnél talált FZR-250-es motorom alkatrészeitől némi apróért cserébe. Ha valakit érdekelne, küldök róla képeket! E-mail címem: plachi88@gmail.com
Skacok milyen fékbetétet ajánlanátok a motoromhoz?
szevasz!
Halihó sziasztok!
jó reggelt! köszönöm,de utánna néztem,hogy ez nem olyan mint az enyém sajnos!
Igaz,van némi különbség
Szia jó reggelt neked is! 5 ezerért adom. Most ha a jófogáson keresztül veszed meg a szállítás ingyen van. Itt a link :http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Yamaha_Fzr_400_600_hoz_fejidom_23269489.htm?ma=1
A 175 lovas, 13000-et forgó és szénné könnyített R1 blokk nem kimondottan ugyanúgy működik.
Nézegettem mikor a GTR-t vettem de pont ez miatt nem mertem belefogni. Ha kell hozzá valami az nem az én bankkártyámnak való.
Egyébként tetszene.