Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy IP-4 légzőnek a szelencéje. A kilégzett levegőt szűri és keringeti. Harckocsiban használták, meg a vv-s katonák barátja
Ezek a szívó szelepek. Ha megforgatod a főtengelyt akkor másik szelep fog nyitni. Szelep hézagokat kellene ellenőrizned lehet azért nem megy egyik henger.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Rövid történet: 2. leömlőm sokkal lassabban, illetve van h egyáltalán nem melegszik. Gyertyák hibátlanok. 2 szerelőnél is volt 2-2 hónapot a nyáron és 1-2 napig utána jó volt majd megint előjött a gond és megint ott tartok h egyáltalán nem melegszik (egyáltalán nem mentem vele sokat mire ismét előjött a gond).
Lényeg a lényeg h elegem lett a szerelőkből és szétkaptam a drágát.
Főleg azok után lett elegem h a karbiban annál a leömlőnél ahol a gond van, 2 fúvóka fel volt cserélve....

Most belenézve a leömlők lyukába (fingom sincs mi ezeknek a hivatalos neve) észrevettem megint egy eltérő dolgot a problémás leömlőnél (csatolok képet)
A képen az látható hogy a cső alján a hibás leömlőben az a kis szelep nyitva van míg a többiben mint zárva. Ez lehet a gond?
Segítséget, tippet előre köszönöm!
Még nem tudom. Dunakeszin egy faszi készített egy tengeralattjárót ahhoz kellett, csak aztán megszakadt a projekt és most kiárusítás van. 1000Ft/db. Úgy éreztem annyit megér bármi is legyen benne.
Mire kell ez neked Szalacsi , akarom mondani csövi ?
Valahogy másképp csinálja asszem... Nem lötyög benne semmi. A repülőkön is ilyesmi van.
"Egy patron nehez fizikai munka eseten 30-40 percre biztosit oxigenellatast, kozepes terhelesen 60-75 percre eleg es piheneskor kb. 180 percet biztosit"
Nem érhet meglepetés. Ha más nem, bùvárkodni jó lesz az Adrián.
Vizbű nyeri ki a zoxigént ? .
Te tudsz valamit. Készülsz a 3.vh-ra.
Majdnem jó.
Kémiai oxigén generátor.
Neked mint gázipari szakembernek ezt tudni kéne.
Én Ukrán kézi lélegeztetőgépre tippeltem volna.
Nem beírtam a ciril betűs feliratot és kidobta 1 ből
Rákerestél google képkeresővel
Ez a szar ami 18 dollárba kerül
http://www.ebay.com/itm/rebrea...
Na akkor olvashatóan. Gázálarc szűrő
Meleg
Megint egy találós kérdés.
Vga ykázállarc szűrő
Neeeeem.
Az utolsó négy betű stimmel.
éjjelátó akármi
detonátor
Ma vettem két ilyet. Ki tudja mi ez? Katonai cucc.
Pesten megint a hó esik de olvad is.