Háááát igen,de a korménycsutka is eléri a térdem. De azért nem olyan gáz.
Ha választanom kéne még1x akkor lehet hogy valami magasabb kormányos gép is számításba jönne.
Pl XJ 600-900,Fj 1100 1200.esettleg valamilyen naked járgány. Volt egy hatalmas motor,amiről csak úgy ért le a lábam,hogy a térdem majdnem nyújtva volt. rz itt a képen.
Azért írtam ilyen öregebb járgányokat,mert nekem csak ilyen jöhetne szóba,ezért aztán nem is nagyon néztem a fiatalabbakat.
Nem az a kérdés hogy tudsz-e vele menni hanem az hogy kényelmesen elférsz-e rajta.
Attól is függ hogy milyen testalkatú vagy de pl. sanya is vékony de mégis beveri a térdét a könyökébe kanyarodáskor. (láttuk, hiába tagadja )
Koszi pont motor nezoben vagyok. Vagy fzr vagy yzf. Bar nem tudom hogy az utobbi elég nagy lesz-e méretben az 190 magasságomhoz. Ahogyan neztem valamivel rovidebb a tengelytav. Van tipped?
Ha választanom kéne még1x akkor lehet hogy valami magasabb kormányos gép is számításba jönne.
Pl XJ 600-900,Fj 1100 1200.esettleg valamilyen naked járgány. Volt egy hatalmas motor,amiről csak úgy ért le a lábam,hogy a térdem majdnem nyújtva volt. rz itt a képen.
Azért írtam ilyen öregebb járgányokat,mert nekem csak ilyen jöhetne szóba,ezért aztán nem is nagyon néztem a fiatalabbakat.
Attól is függ hogy milyen testalkatú vagy de pl. sanya is vékony de mégis beveri a térdét a könyökébe kanyarodáskor. (láttuk, hiába tagadja
egy kis dagonya
Lecsupaszitottam hogy legyen helyem.
Kezdem szétszedni
Nem tudol véletlen eladó műanyag hordót?
Jövőre én is cefréznék.
Nagyon szép a gép . Valakinek?