Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindenkinek
Háááát igen,de a korménycsutka is eléri a térdem. De azért nem olyan gáz.

Ha választanom kéne még1x akkor lehet hogy valami magasabb kormányos gép is számításba jönne.

Pl XJ 600-900,Fj 1100 1200.esettleg valamilyen naked járgány. Volt egy hatalmas motor,amiről csak úgy ért le a lábam,hogy a térdem majdnem nyújtva volt. rz itt a képen.
Azért írtam ilyen öregebb járgányokat,mert nekem csak ilyen jöhetne szóba,ezért aztán nem is nagyon néztem a fiatalabbakat.
De a legbiztosabb módja az ha mindegyikre ráülsz és kipróbálod.
Nem tetszik. Tiszta sár minden.
Nem az a kérdés hogy tudsz-e vele menni hanem az hogy kényelmesen elférsz-e rajta.
Attól is függ hogy milyen testalkatú vagy de pl. sanya is vékony de mégis beveri a térdét a könyökébe kanyarodáskor. (láttuk, hiába tagadja )
Na most akkor mit vegyek triciklit? Bár 86" ban a kisromettel tudtam menni.
De biztos vagyok benne hogy majd ádám elmondja.
Kb. ilyen lesz ha ráülsz.
Szerintem ilyen magas pilótának mindkettő kicsi. (ádám is lelógott róluk és sanya is hiába mondja majd hogy neki kényelmes a genesis, ne higgy neki)
Jó reggelt.
Koszi pont motor nezoben vagyok. Vagy fzr vagy yzf. Bar nem tudom hogy az utobbi elég nagy lesz-e méretben az 190 magasságomhoz. Ahogyan neztem valamivel rovidebb a tengelytav. Van tipped?
Ez itt van nálunk. Szilágyi Dávidnak hívják a fiatalembert. Régebben irogatott ide is.
Helo Feri, ez lenne a második amit kinéztem.Ha az első nem jön össze felhívom a srácot.
Ok
Ügyesen! Bátran belefoghatsz, nem túl bonyolult
Elkezdtem a szelepállitás akciót!
Lecsupaszitottam hogy legyen helyem.
Kezdem szétszedni
Jó reggelt!
reggelt!

Nem tudol véletlen eladó műanyag hordót?
Jövőre én is cefréznék.
Jee,indul a pálesz főzés
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Nagyon szép a gép . Valakinek?