Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kérdezte... Kijelentés volt.
Hali mindenki

Milyen kategória érdekel?
Mennyi 250-es előkerül mostanában...

Íbéjről szokták venni, akinek nem felel mmeg a barkácsolás slagból.
Van itt valakinek egy eladó komplett motor 100-ért.
Karbi-henger közé.
Üdv.

FZR 250 2KJ (1990)-hez keresek jó állapotú, nem szakadt szívócsonkot. (4db-ot).

Tud valaki segíteni?
jó reggelt!
Na, nekem ez nem így van, mert csökken, egyre inkább megszívja magát. Mi lehet a gond?
Sziasztok
Ez volt az:
Ezért van a csajomnak csak targoncára jogsija.

http://youtu.be/tgoCR2zpdqQ
Szép estét mindenkinek.
Szép estét mindenkinek
Hatalmas sor a benzinkútnál,
Merci érkezik, elhúz a sor mellett és elöl beáll a kúthoz.
Kiszáll belőle pár napbarnított golyófejű ruhásszekrény. A legelső Ladából kiugrik egy ürge, és mutatja nekik, hogy hol a sor vége. Végigmérik őt és a kocsiját, majd pökhendi hangon: "Öcsi, ha neked is ilyen kocsid lesz, akkor te is soron kívül tankolhatsz!"
Az ürge szó nélkül megfordul és beül a Ladába. A kopaszok arcáról csak akkor tűnt el a vigyor, amikor indítózott, majd padlógázzal, csikorgó kerekekkel beleállt a Merci oldalába. Ezután tolatás, majd ismét padlógáz: vagy ötször. Utána kiszállt a kocsiból, a forgalmit, kulcsot a lábuk elé vágta: "Öcsi, majd akkor tankolsz soron kívül, ha olyan gyakran cseréled a kocsidat, mint én!" - és elsétált, mielőtt köpni-nyelni tudtak volna.
A kiérkező rendőr megállapította, hogy a Lada lopott volt...

Megjöttek a pipák is. 4db 3600ft. Van zsír új trafó,most mán csak idő kell kicserélni a cuccokat.

Hogy vagytok?
Igen,ez az én karbisorom volt,nem Andié.Valamelyik előző okos tulaj keresztbe reszelte a súbertűket és oválisra koptatták a tű furatokat.A csere karbisorban meg egy másik ütődött felfúrta a jobb oldali levegő furatot.A kis furatoknak egyformának kéne lenniük.
Itt két sarokkal lejjebb is volt egy ilyen outlet üzlet,de két vagy három év után bezárt.Lehet mégsem volt olyan jól menő biznisz.
igen és férfi S! nem női
1 szürke "S" az Olaszoktól?