De asszem thomas szeret holmi 1$-os pendrájvokat rendelni ingyen postával, aztán meg megfenyegetni a szerencsétlen kínai eladót hogy küldjön még egyet és adja vissza az árukat is mert nem tetszik a termék és ő át lett qrva. (meg fizesse ki az elengedett postaköltséget is mert szól Kingának és két hónapig gyertyával fűt és világít még a kis kínai rokonsága is)
Ha nem is rendszeresen de vettem már pár dolgot. (érdekes módon eddig még mindig valami motoralkatrész volt )
Jó dolog és érdemes is böngészni (bár egy kis angoltudás nem árt hozzá, főleg ha a biker kérdezősködni is akar a termékről vagy esetleg később vitatkozni kell) rajta mert elég sok jó ajánlatot lehet találni az itthonihoz képest. (csak győzze az ember lével) Ez elég sokat segíthet megérteni a lényeget. (érdemes valami filléres dolgot venni elsőnek, akkor nem izgul a biker annyira hogy esetleg elqrt valamit és úszik a lé )
Jó dolog és érdemes is böngészni (bár egy kis angoltudás nem árt hozzá, főleg ha a biker kérdezősködni is akar a termékről vagy esetleg később vitatkozni kell) rajta mert elég sok jó ajánlatot lehet találni az itthonihoz képest. (csak győzze az ember lével)
Ez elég sokat segíthet megérteni a lényeget. (érdemes valami filléres dolgot venni elsőnek, akkor nem izgul a biker annyira hogy esetleg elqrt valamit és úszik a lé
sziasztok
Újra itthon! Köszönjük a jótartást és a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Egy pár kép a motoromról bizonyságul hogy egy "öreg " gép is tud szép lenni.
Büszke vagyok rá!
Ádámot tudtam még ott elképzelni
http://www.kepesmotor.hu/lampa...