Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy sört valakinek?
De asszem thomas szeret holmi 1$-os pendrájvokat rendelni ingyen postával, aztán meg megfenyegetni a szerencsétlen kínai eladót hogy küldjön még egyet és adja vissza az árukat is mert nem tetszik a termék és ő át lett qrva. (meg fizesse ki az elengedett postaköltséget is mert szól Kingának és két hónapig gyertyával fűt és világít még a kis kínai rokonsága is)
most töltötte a harmadik évét nálam egy volt forumtárstol vettem
Köszönöm Sanyi látom te nem vagy olyan "elvetemült kakacoskodo" mint mások.
Régóta nálad van?
Ha nem is rendszeresen de vettem már pár dolgot. (érdekes módon eddig még mindig valami motoralkatrész volt )
Jó dolog és érdemes is böngészni (bár egy kis angoltudás nem árt hozzá, főleg ha a biker kérdezősködni is akar a termékről vagy esetleg később vitatkozni kell) rajta mert elég sok jó ajánlatot lehet találni az itthonihoz képest. (csak győzze az ember lével)
Ez elég sokat segíthet megérteni a lényeget. (érdemes valami filléres dolgot venni elsőnek, akkor nem izgul a biker annyira hogy esetleg elqrt valamit és úszik a lé )

sziasztok
Oké majd photo shoppal kijavítom!
Nem tetszik............túlságosan tükröződik a fényezésén a környezete.
Lehetsz is. Szép motor!

Újra itthon! Köszönjük a jótartást és a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Sziasztok

Egy pár kép a motoromról bizonyságul hogy egy "öreg " gép is tud szép lenni.
Büszke vagyok rá!
Ez tök jó volt

Ádámot tudtam még ott elképzelni
Van olyan köztetek aki rendszeresen rendel motorhoz valót interneten, esetleg elmondaná hogy kell, mire kell vigyázni?
Nagyon sok boldogságot, türelmet, megértést kívánunk ezen a hosszú és nem egyszerű túrán amire vállalkoztatok.
jó reggelt mindenkinek ès köszönjük szèpen! Azèrt asszony jól meglepett a motorosokkal! Ábrus így 2nap józanodás!:-))
Vennék én itthonról de 3xáron nem kő
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Nekem az is jó volna lévén 1én utalják a maint
Sok boldogságot Robesz!