Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én leguritottam egy sört
Ma végleg eldöntöttem hogy megtartom a gépet(lehet rossz döntés....)Olyannyira hogy névre veszem.Odaadtam a papirokat egy ismerösnek,ö ezzel foglalkozik mellékesen hogy utánnajár a dolgoknak nekem csak tejelnem kell.Remélem nem kell egy rakás pénzt adjak ki hogy jól! müködjön.
Az az egyik kedvencem

Én meg egy DeLoreant, OT-s, itt van kiállítva az Allee-ben. Le is fotóztam, de telón van a kép, és onnan nem tudom felrakni, mert nagy ide, 2,5MB
Hirtelen nagy hőhatástól ne vetemedjen el. Lassan kell szoktatni hozzá kb 200km.
Ma csak teát kaptam.
Aztán miért nem?
Ezt láttam.

Üzemanyag: Benzin
· Hengerűrtartalom: 1085 cm³
· Teljesítmény: 51 kW, 69 LE
· Munkaütem: 4
· Hengerek száma: 2
· Henger-elrendezés: V
· Szelepek száma: 2/henger
· Keverékképzés: Injektor
· Hűtés: Levegő-olaj
· Hajtás: Kardán
Nyilván vannak annál keményebb vasak is, de egy jó korong (ami rozsdamenteshez való) visz mindent persze nem olcsó, és nem a teszkóban árulják 5ös csomagban

Féket gondolom, jól raktad össze... koptasd kicsit sztem is. Vagy gyere el erre az Irinyibe holnap, és megteszteljük
Enyém se szinteres szerintem ferrodolozott.
Az első 200km-en nem szabad nagyot fékezni új tárcsával. Csak akkor ha öntött vas.
Van nálunk egy szlovák rendszámú M5-ös fehér színű,de nagyon durva hangja van. Nem nagy,olyan mély,tekintélyt parancsoló. Van amikor eltolják neki,akkor üvölt mint az állat.
Olyan BMW-t láttam ma... 428i
Akkor a betét. Nekem az új motyó nem csikorgott,csak melegedett az elején,meg fékhatás nem volt tökéletes amíg össze nem kopott. Mondjuk én nem szinteres betétet raktam bele,lehet az a baj.
De a régi is ilyen volt...
A betonvas nem valami kemény dolog szerintem...
Ezek se láttak még rendes flexet
Egy normális gép (125-ös, 1,2mm vastag acélvágó koronggal) a centis betonvasat kb. 15mp alatt vágja át.
Új féknek kell párszáz km amíg tökéletes lesz.
De jót motoroztam ma.
Csak a hátsó fékemnek megint olyan hülye hangja van mint a régi négyeshatos villamosnak. Amikor lassan megyek már állok meg akkor. Pedig új a tárcsa, betét minden még a folyadék is... Lehet, hogy az a rugólemez fordítva van benne a fékbetétnél?
Feri bácsi,becsomagoltam a trombitát,de ma már nem tudom feladni. Majd holnap elrongyolok vele a postára.
Jó leheth