Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkus sanyám.
Sziasztok.
Mondjuk ha viszel egy benzines agregátot akkor menne a dolog.

Az enyémben kikapcsolták az áramot. Nem sokra mennél vele.
Szerencsés vagy,és a Frézi is az. Örülök neki hogy meglett,és nem történt semmi baja. Kár lett volna érte.

Én mindig a motort a garázsom bal első részében tárolom,és utána beállok az Omegával. Így nem lehet kivinni,csak ha a kocsit kiviszik. Az meg riasztós,bezárt állapotban kormányzár gondosan bekattintva.Így elég nehézkes lenne. A fém garázsajtón egy olyan lakat,amin nem látszik ki a pánt,mert ilyen rejtettszerű,középen biztonságizár,alul kéttollú,ami a legmacerásabb kinyitni. De még így sem 100%.
Nyilván el lehet vágni előbb-utóbb.
Viszont ha a motor ott áll közvetlenül a fal mellett a garázs sarkában (persze nem a boxer mert az így is egy méterre van a faltól ) a lánc meg a váznál fogva lábtartó magasságban van akkor azért nem mondanám egyszerűnek.
Szép napot mindenkinek
Ez jó ár, de rá jön még Bp-Dortmund oda-vissza 2400km
Ez 1 nap múlva lejár ha valakit érdekel
http://m.ebay.com/itm/19136865...
Hasonlót :)
Ez csak 28 ezer, és a versenyben simán győzne!
jó reggelt!
Jó reggelt.Mehetek robotolni tovább!
mázlista vagy
Haveromnál ennek az 'ipari' (kissé brutálisabb) változata lett telepítve a garázsba.
Egyébként ilyesmiről van szó.
Először is közel sem biztos hogy teljesen józanok voltak másrészt mivel csak buliból kellett 'megcsinálni' így ilyenkor általában nem cél a károkozás. Mivel belefáradtak az indítási szertartásba ezért egyszerűbb volt otthagyni. (ééén? ott se vótam!)
Annyira nem voltak azért hülyék hogy ha esetleg mégis megdőlnének az akcióval akkor nagyobb értékű szándékos rongálásért (kivéve az ajtó és a sodrony) nem húzgálják meg őket.
Köszi a biztonsági infókat!
Mostmár máshol parkolom biztonságosabban!

A károkozásként arra gondoltam, hogy a Majestyt miért óvatosan rakták odébb és miért nem dobták csak úgy félre?
Amikor az FZRt nem tudták "berugni" akkor miért nem csak úgy simán bedobták a gazba, vagy lökték a vonat alá, hisz ott volt a vasúti átjáró?
Ha ideges vagyok akkor én odacsapok! Ezek nyugis tolvajok, motor és technika szerető emberek, UFÓk voltak?
Vagy esetleg úgy lett megrendelve, hogy sértetlenül a legkisebb károkozással?
De, ha így volt, akkor meg miért nem volt ott a dobozos és GÓ!?
Sok a kérdőjel!
De meg lesz a válasz és akkor közzé teszem azt is!

Ja és tudomásom szerint nincs ellenségem! Mindenkivel szerintem jó viszonyt ápolok! Irigyem az lehet, de azok sem ellenségek!
Megrendeltek egy idegesítő pár napot?
ment a válasz.
Tényleg nagy szerencse hogy meglett.
"Ha csak a motorozás céljából lopták el és nem indult el nekik, akkor miért nem okoztak benne kárt?"
Pont erre írtam hogy: ki az a hülye aki egy ilyet elvisz?
A pénzbeni értéke elenyésző mind alkatrésznek vagy akár egyben. Eladni az "egyedisége" miatt értelmetlen.
Szerintem csak motorozni akartak a srácok, aztán mikor nem boldogultak vele akkor egyszerűen otthagyták. Kárt tenni benne értelmetlen lett volna, csak az időt vesztegették volna vele.
A módszerből és az eredményből ordít hogy nem szakmabeliek voltak.
Azok visznek egy egyszerű csapszegvágót és nem metszőollóval kínlódnak, dobozossal mennek, bedobják és már ott sincsenek.
Én ha ilyen 'garázssori' garázsban tartanám a gépet akkor ott a falba vagy a padlóba fixen van rögzítve egy vastag acélfül, a fal mellé tolom a motort és lánccal (Diamond és társai, igaz hogy harmincvalahányezer de nem viszi át a csapszegvágó és flexszel is qrva sokáig tartana) a vázon átfűzve lezárom.
Eléggé esélytelen kulcs nélkül elvinni. (kamionos haveromnál megoldottuk,egyszerűen nem fér oda rendesen a lezáróhoz se flexszel se semmivel)
Ehhez még ott a kormányzár és a hátsó tárcsán a féktárcsazár.
Igen hirdettem!
Sajnos amire ilyen lett addigra elment rá kb. 750 ezer!
Aztán úgy gondoltam, hogy egy 520-as irányban feldobom vagy cserélem, de még csak érdeklődő sem volt, nem is csodálom, hisz ennyiért már 10 évvel fiatalabbal is lehet gurigázni!
Aztán csak állt a garázsban és a múlt héten elővettem egy karikára, ami arra volt jó, hogy belássam EZ NEM AZ ÉN VILÁGOM!
Nagyon meg és nagyon kellene döntenem kanyarban! Na ez a döntés nekem nem megy!
Így úgy gondoltam, hogy engedek az árból és újra meghirdetem, de most már csak 459-ért irányban!
Végül is egy jó és szép 400-as Burgmanért simán odaadom!

Tavaly július óta nem elírás 600 kmt mentem vele!

Aztán úgy döntöttem, hogy ez már megjárta a hadak útját, így nem fogom hirdetni! Megmarad eláll a teljesen felújított Trabim mellett az utókornak!
Lehet!
De azért a kistestű nagyfejű zöld élőlényeket is el lehet küldeni egy fogászati-szájsebészeti rendelésre!
HeHe
Ha jól emlèkszem már nyáron is hirdetted?! Szemeztem vele sokáig!