Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szèp jó estèt! Az a lènyeg,hogy meglett! Külön öröm,hogy "sèrtetlenül"!
UFOk voltak. Csak tanulmányozásra vitték el, hogy hol tart az emberiség.
mindenkinek
Küldtem mailt
Ebbe nem folytam bele, de biztosan, sőt más egyéb dolgok is voltak, amiről még nem illik nyilatkoznom!
Remélem hamarosan mindenre fény fog derülni!
El nem tudom képzelni, hogy mi. Áprilisi tréfa? Ujjlenyomatok voltak bőven?
De, ha csak motorozni akartak, akkor miért vigyáztak ilyen szinten az FZR-re és a Majyestyre is?
Ott volt a motor mellett az elvágott acélsodronyos zár és otthagyták, felejtették a metszőollót is!
Gondolom felnyomták a garázst és odabent már nyugisan tudtak varázsolni!
A Maján "U" alakú volt a tárcsazár és kormányzár is be volt rakva!
Az FZR-en csak az acélsodrony volt, mint védelem, mert a kormányzárt azon még soha nem kapcsoltam be, nehogy valami problémám legyen vele alapon, mert ki tudja, hogy j-e?!
De mindenképp az FZR volt legbelül, tehát ki kellett bányászniuk a többi technika közül és sérülés mentesen tették!
Mivel nincs sérülés emiatt nem értem, hogy csak motorozásra kellett volna!
Itt más dolgoknak kell a háttérben lenni!
Ezek valami fiatalok lehettek csak szórakozni akartak motorozni de a lakat lerúgásnál nem terjedt tovább a tudományuk. Hogy tudták metszőollóval elvágni a tárcsafék zárat?
Látod ezek számomra mind a megválaszolatlan kérdések!
Igen 1km-t tolták! De miért?Aztán amikor gondolom kifáradtak, akkor sem dobták el, hanem kultúráltan oldalsztenderre rakva tették le!
Ha szakadtak lettek volna, akkor elviszik a szerszámokat és abból csinálnak pénzt és nem egy egyedi, ráadásul rendszámos vasból!
Annyi a kérdőjel, hogy már sok!
Ez jó hír nagy szerencse hogy meglett. De mit csináltak vele 1km-t tolták? Szerintem elfáradtak...
Szép jó estét !
Elég rég nem írtam, de most megosztom a bánatot és az örömöt is Veletek!
Múlt héten úgy éreztem, hogy a nagyon sok pénzemben levő FZR1000-et eladom vagy elcserélem.
Felpakoltam a hirdetésekbe, hogy eladó vagy csere robogóra 400ccm-től.
Aztán csütörtök reggel 5-kor ébresztenek telefonon a rendőrök, hogy ugyan már tipegjek el a garázsomhoz, mert feltörték!
Elmentem és valóban fel volt törve, illetve le volt verve a két lakat és ki volt feszítve a zár.
Benéztem: megvan a Majesty 250, jaj de jó! Meg van a kocsim tartalék motorja, jaj de jó! Aztán jött a hideg zuhany, de legbelülről meg hiányzik a "sikító"!
Nyomokat követtük és kb. 500 méter után megszűntek, mivel a kerülő utakról felértek az aszfaltra!
Helyszínelés meg volt! Én meg lemondtam a motoromról! Mert gondoltam, ha elő is kerülne, akkor tutira összetörve, darabokban lesz.
Aztán megpróbáltam rendet rakni a garázsban!
A Majesztyt odébb rakták, mert le volt az is zárva úgy, hogy semmi sem sérült rajta, nekitámasztották a falnak!
Semmi mást, illetve a Vanucci kesztyűmet vitték el, pedig ott volt jópár új szerszámgép és szerszám is! Még a sisakokat is kultúráltan rakták le!
Az FZR-en lévő acélsodronyos tárcsafékzárat szőlőmetsző ollóval nyeszikelték el és ottfelejtették a metszőollót!
De a motort még így sem lehetett volna úgymond sérülés mentesen kihozni a garázsból , mert át kellett valamilyen színten emelni az autó tartalék cuccain! Megoldották, így már tutira az elemek törése biztosnak tűnt a számomra!
Aztán másnap délben csörög a telefonom. Előtte országos megosztások a Facebbookon!
Rendőrség! Meg van a motorom! Menjek a helyszínre és hazavihetem!
Képzeljétek!
kb. 1km-re a garázstól egy bozótosban volt, de úgy hogy karcmentesen tették le! A gyújtáskapcsolót feszegették, majd elvágták a vezetékeket, de így sem tudták elindítani és betolták a bozótba! Ráadásul a tank is teli volt!

Lényeg, hogy egy nap alatt fogjuk rá, hogy hibamentesen kaptam vissza az FZRt.
Még nem voltam a rendőrségen ez ügyben, majd biztosan fognak hívni, de van jópár válaszra váró kérdés!
Ha csak a motorozás céljából lopták el és nem indult el nekik, akkor miért nem okoztak benne kárt?
A lopáskor miért bántak mondjuk hímes tojásként a Majestyvel és a sisakokkal?
Esetleg megrendelésre lopták el, mert pár nappal az eset előtt raktam fel a hirdetésekbe?
De kinek kell egy 24 éves egyedi építésű FZR?
Mire tudná használni az egyedi alkatrészeket?
A matricák rá lettek lakkozva, a vár és az alu cuccok polírozottak, tehát az utolsó csavarig ismerem, ráadásul Suzuki hátsója van, ami Yamaha feliratos!
Mostanra már jár a motorja és máshol tárolom őket!

Egy élmény volt!
Sziasztok
sajna nincs
Olyan jó volt tegnap motorozni!
Nincs valakinek fölös eladó plexije az enyémre való? Törött is jó.
Épp jött egy mél hogy Miszter Brownnak szüksége lenne a segítségemre hogy az offsór 36.700.000 angol fontját tisztára mossa.
Csak nyitnom kéne egy bankszámlát és ehhez megadnom pár személyes adatomat. Ha jófej leszek és segítek akkor enyém a lé 40%-a.
Ez kimaradt:
..kivéve hogy néha rárúg a gázra visszaváltáskor, ről bácsi meg azért hogyne essen...........
Ha majd elkezdesz vezetni akkor meglátod hogy ebben a pedálkezelésben semmi extra sincs a tempós normál utcaihoz képest, kivéve hogy néha rárúg a gázra hogy ne essen le a turbónyomás fékezéskor.
(ről bácsi viszont valóban jól csinálja, igaz nem zokniban)
Az biztos hogy nem tudunk már annyira fiatalos fejjel gondolkodni.
Úgy látszik nálam ez már valami ösztönös reakció ha írsz valamit.
Ugyan, milyen tanácsot tudnánk mi adni? Te, az ellustult nagyrobeszoddal, vagy én az őskövület kéthengeressel?