Miből lesz a cserebogár? Az első képeken a fóliázás előtti állapot,és az emelőn és a műhelyben már megújulva a zöldikék. Úgy kipofozzák őket,mintha újak lennének. Mondjuk jó kis műhelye van a cégünknek.
Kollega! A rendszámot csak az alulemezt felcsavarozod 1 vékony /lindab,vagy valamilyen/ acéllemezre!,az acél lényeges ,beállítod 45 fokba,ha ott áll melletted nem szól érte mert le tudja olvasni,ha nem tetszik és utánad mennek motorral akkor is csak 5 e Ft, ott a helyszínen lehajlítod függölegesre! és menet közben rezonál! ,elmosodik a rendőrségi foton.Tavaly igy usztam meg 130 ezret,egymás melett mentünk a 2 sávban,a barátom rendszáma és minden más tökéletesen látszik a fotón csak az én rendszámom van elmosódva Lakott ter. volt 125 km/h környékén!
Igen. Kidobott pénz. Ha rajtad a lézer, 0,3mp alatt van mérési eredmény. Ha jelezne is (nem szokott ) akkor is ennyi időd van lassítani
Radarral meg nem mérnek (csak a fix telepítettek a pályán) de a benzinkutakat legalább jelezné, meg a közeli ipari kapukat is.
http://www.caesaralarm.hu/traf...
Ezt a típust ismered ? Igazából nekem a motorba kellene mert minden motorozás utan rettegek , hogy mikor jön a bűntetés ,
Amúgy zsivány. Beszálsz, gyújtást adsz, és magyarul üdvözöl egy női hang. Ha szembemész a nappal, meg aztmondja, gyáájjj, háá nemlátok dikmáá a nápfíny interferenc miatt. Csak tudnám ki az a Ferenc, meg, hogy mi Baja.
Az Ikaruszod meg mindig sz&r volt akárhányszor megcsinálták.
És mi lett a busával?
Radarral meg nem mérnek (csak a fix telepítettek a pályán) de a benzinkutakat legalább jelezné, meg a közeli ipari kapukat is.
Ezt a típust ismered ? Igazából nekem a motorba kellene mert minden motorozás utan rettegek , hogy mikor jön a bűntetés
Mi nehéz lehetett belőni a sebességet, hogy csak 5 eFt legyen, ne 30.
Ha így nézzük, olcsó volt!