Sanyám te el tudod képzelni hogy (fent) senkinek sem tűnne fel hogy ilyen drágán ennyire sz&r munkát végezzenek? (és mi dönthetjük el hogy kivel javíttassuk a vállalat buszait? )
Kardános. Sztem szebb mint a Diversion sorozat,bár azok is nagyon jó kis vasak. Munkatársamnak 600-as van,de nem elromlós típusok. Rengeteget megy vele. Vasaon lakik,dolgozni bejár vele,túráznak vele nagyokat,külföldön is volt már vele,soha semmi baja nem volt. 2003-as,és idén csináltatta először a teló szimering cserét.
Lehet,de mióta van műhely sokkal könnyebb a mi dolgunk is. Este leadom javításra,reggelre kész.
A szerződéses műhelyekben éjszaka nem dolgoztak,csak egy műszakban. Voolt olyan,hogy már nem volt busz,amivel dolgozzon az ember.
"mire rájöttek"
Mikor a szerviz már nem akart eleget visszaosztani a javításért kifizetett lóvéból felmondták a kapzsi hiéna kizsákmányoló szervizzel a szerződést.
Nálunk csak szombaton szabad füvet nyírni,tüzelni,hangos tevékenységet folytatni. De nem szól kutya sem,ha vasárnap,vagy akármikor teszed. Csak ne késő este,és korán reggel tedd.
Nem, pont a rét felé fújt a szél de lényegtelen hogy merre megy a füst, az nem szempont ilyenkor.
du. 4-6-ig lehet a rendelet szerint kerti nyesedéket tüzelni és persze stopperrel áll mindegyik a kerítésnél, közben folyamatosan b&zmegezik és nézi hogy beledobsz-e esetleg egy pet palackot vagy valami műanyagot/gumit.
Általában a biztonság kedvéért feljelentenek az önkormányzatnál vagy 10 perccel a megengedett idő után már hívják is ki a polgárőröket. (ha a házad előtt az árokparton égetsz valamit és meglátják hogy ott hagyod felügyelet nélkül 10 percre akkor már kihívják a tűzoltókat)
Tisztára mint Svájcban.
Sajna több éven keresztül lapátolták ki az ablakon a pénzt,mire rájöttek a saját műhely sokkal gazdaságosabb. Sokszor ugyanazért a hibáért többszörösen túlszámláztak. Megcsinálták kijöttem a busszalés egy kört sem tudtam menni vele megint ugyanaz a baj. 2x fizetős volt az ilyen,meg ehhez hasonló.
A szerződéses műhelyekben éjszaka nem dolgoztak,csak egy műszakban. Voolt olyan,hogy már nem volt busz,amivel dolgozzon az ember.
Tankoltam 20 litert az Omikába akciósan.
Mikor a szerviz már nem akart eleget visszaosztani a javításért kifizetett lóvéból
du. 4-6-ig lehet a rendelet szerint kerti nyesedéket tüzelni és persze stopperrel áll mindegyik a kerítésnél, közben folyamatosan b&zmegezik és nézi hogy beledobsz-e esetleg egy pet palackot vagy valami műanyagot/gumit.
Általában a biztonság kedvéért feljelentenek az önkormányzatnál vagy 10 perccel a megengedett idő után már hívják is ki a polgárőröket. (ha a házad előtt az árokparton égetsz valamit és meglátják hogy ott hagyod felügyelet nélkül 10 percre akkor már kihívják a tűzoltókat)
Tisztára mint Svájcban.
karmol?
Én is szoktam,de nem szólnak sosem.