Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyám te el tudod képzelni hogy (fent) senkinek sem tűnne fel hogy ilyen drágán ennyire sz&r munkát végezzenek? (és mi dönthetjük el hogy kivel javíttassuk a vállalat buszait? )
Jövő héten hoznak még 20-ast,és volt még benne 20. Így ha megyünk fel,akkor 60 lityi lesz benne. Annyival már lemegyek a térképről.
Kardános. Sztem szebb mint a Diversion sorozat,bár azok is nagyon jó kis vasak. Munkatársamnak 600-as van,de nem elromlós típusok. Rengeteget megy vele. Vasaon lakik,dolgozni bejár vele,túráznak vele nagyokat,külföldön is volt már vele,soha semmi baja nem volt. 2003-as,és idén csináltatta először a teló szimering cserét.
20L? Akkor az jövő tavaszig már kitart.
Bátran használhatunk többesszámot.
Lehet,de mióta van műhely sokkal könnyebb a mi dolgunk is. Este leadom javításra,reggelre kész.
A szerződéses műhelyekben éjszaka nem dolgoztak,csak egy műszakban. Voolt olyan,hogy már nem volt busz,amivel dolgozzon az ember.
Ez tényleg szép.
Itt kellemes langyos idő van még mindig,bár már naplemente után hűvösödik.

Tankoltam 20 litert az Omikába akciósan.
"mire rájöttek"
Mikor a szerviz már nem akart eleget visszaosztani a javításért kifizetett lóvéból felmondták a kapzsi hiéna kizsákmányoló szervizzel a szerződést.
Ilyen szlmszédod van?Inkább patkány költözzön a házba mint ilyen szomszédom legyen!
Itt 13-15 fok volt borult nyirkos.
Már Pellérdrő beszélek. Tudod a kisházról.
Nálunk csak szombaton szabad füvet nyírni,tüzelni,hangos tevékenységet folytatni. De nem szól kutya sem,ha vasárnap,vagy akármikor teszed. Csak ne késő este,és korán reggel tedd.
kb 20 fok lehetett, szűrt napsütésben.
Nem, pont a rét felé fújt a szél de lényegtelen hogy merre megy a füst, az nem szempont ilyenkor.
du. 4-6-ig lehet a rendelet szerint kerti nyesedéket tüzelni és persze stopperrel áll mindegyik a kerítésnél, közben folyamatosan b&zmegezik és nézi hogy beledobsz-e esetleg egy pet palackot vagy valami műanyagot/gumit.
Általában a biztonság kedvéért feljelentenek az önkormányzatnál vagy 10 perccel a megengedett idő után már hívják is ki a polgárőröket. (ha a házad előtt az árokparton égetsz valamit és meglátják hogy ott hagyod felügyelet nélkül 10 percre akkor már kihívják a tűzoltókat)
Tisztára mint Svájcban.
Ma motoroztam de itt nem volt szép idő... Azért jó volt meghajtani a kecskét.
az milyen?
karmol?
Majd holnapután lefényképezem.
Sajna több éven keresztül lapátolták ki az ablakon a pénzt,mire rájöttek a saját műhely sokkal gazdaságosabb. Sokszor ugyanazért a hibáért többszörösen túlszámláztak. Megcsinálták kijöttem a busszalés egy kört sem tudtam menni vele megint ugyanaz a baj. 2x fizetős volt az ilyen,meg ehhez hasonló.
Elgázosítottad őket?

Én is szoktam,de nem szólnak sosem.
Az olyan lehet mint amikor az alvó macskát fel akarod venni.
Az bérbe volt javíttatva a Daf és a Renax-nál. Az új műhely csak ebben az évben lett,mert rájöttek,hogy lehúzás a bérjavítás.
Nem. Ma sövény összevágás és eltüzelés volt. (ez persze mint mindig szintén veszekedéssel jár a szomszédok részéről )