Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen fizetett. Még a feltételezés is sértő hogy esetleg csak úgy szívességből megcsinálták volna neki.
Pl. ismerek egy telephelyvezetőt (akivel többnyire akkor szoktam találkozni amikor dolgozom) és neki is pont akkor térkövezték le a vidéki házának az udvarát amikor egy több ezer négyzetméteres teherautó parkolót csináltak a telephelyen.
Ebből is látszik hogy ez nem egy szokatlan dolog hanem csak véletlen egybeesés.
Szerintem meg gyorsan tud az ember alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.
Mivel sok ember van a cégnél aki internetet használ így nem nehéz valakinek akár véletlenül olvasni valamit amit nem kéne. Így jártam én is, az volt a szerencsém hogy az illető viszonylag fiatal, motorozik és az angol oktatásból kifolyólag már beszélgettem vele párszor így tudta hogy kiről van szó. (mellesleg valaki látta, szaladt is hozzá de ő beérte annyival hogy egy céges mailben /Istenáldotta LN céges belső lev. rendszer/ rám írt hogy emlékeztetne: aláírtam az Etikai Kódexet így többször nem fog figyelmeztetni és a dolgot lezártnak tekinti, majd egy idézet innen a fórumról régebbről)
Jó éjt!
tök mind1.
Pontosabban buszvezető.
Akkor csak blokkoló jöhet szoba ezek szerint .felhivlak holnap oszt beszélünk
Akkor ajánlom megtekintésre a következő filmet hogy megtanuld, hogyan működik az Állami Vállalat. (én annyiszor láttam már hogy kívülről tudom )

http://youtu.be/BDTGpjLesxI
Ezt szeretm legalább csinálni,attól meg lehet hányingerem lenne.
Hoppá! Erre nem gondoltam. Nálunk az egyik fejesnek vadi új Hornet 900 van.
Olcsóbb megoldás az biztos !
Akkor alkalmatlan vagy közép és felső vezetőnek, ezért vagy buszsofőr.
Sanyám fentről súlyosan rám szóltak tavaly hogy ne nevezzem meg sehol a céget és a vele kapcsolatos dolgokat ha még ott akarok dolgozni. Azóta csak körülírom vagy utalok rá. (mint megtudtam Répcelakon a HR-es ember szintén motorozik)
Nálunk is ez megy.Néhány mellékutat betonból csináltak két éve.ugyanakkor a polgármesternek pincét csináltak a szőlőbe jó nagyot.ugyanaz a cég.gondoljátok fizetett érte?
Szoktam,mert tudod nem sokat megy a vas.
Hát én a másik oldalon állok. A munka minőségére voksolnék,és persze az ár sem lenne mindegy. Csak az az érdekes,hogy meg lett pályáztatva a javítás és nagyon jó nevű cégek vettek részt. Iveco Besso,Renax kamion,Daf Juhász. Ezek országosas is elismert szervízek.
Töltesz bele dermedésgátló adalékot? Csakmer mégmost igencsak nyári a gázolaj.
Sanyám ha rajtad múlik te mi alapján választanál szervizt ha az önkormányzat pénzén kell javíttatni őket?
4 éve van meg az Omega,de még kúton én is csak akkor tankoltam,amikor megvettem Cegléden.
Fél éve nem tankoltam kutnál de havonta eljárok 60 litert pediig 7-et eszik a transporter.
Igen úgy valahogy. Ebből még jövő évi nyaralásra is marad.
Hát igen. Van benne valami. Soka korrupt szarzsák,akinek semmi sem elég.
Áháá, egész évre tankolsz.