Természetesen fizetett. Még a feltételezés is sértő hogy esetleg csak úgy szívességből megcsinálták volna neki.
Pl. ismerek egy telephelyvezetőt (akivel többnyire akkor szoktam találkozni amikor dolgozom) és neki is pont akkor térkövezték le a vidéki házának az udvarát amikor egy több ezer négyzetméteres teherautó parkolót csináltak a telephelyen.
Ebből is látszik hogy ez nem egy szokatlan dolog hanem csak véletlen egybeesés.
Mivel sok ember van a cégnél aki internetet használ így nem nehéz valakinek akár véletlenül olvasni valamit amit nem kéne. Így jártam én is, az volt a szerencsém hogy az illető viszonylag fiatal, motorozik és az angol oktatásból kifolyólag már beszélgettem vele párszor így tudta hogy kiről van szó. (mellesleg valaki látta, szaladt is hozzá de ő beérte annyival hogy egy céges mailben /Istenáldotta LN céges belső lev. rendszer/ rám írt hogy emlékeztetne: aláírtam az Etikai Kódexet így többször nem fog figyelmeztetni és a dolgot lezártnak tekinti, majd egy idézet innen a fórumról régebbről)
Sanyám fentről súlyosan rám szóltak tavaly hogy ne nevezzem meg sehol a céget és a vele kapcsolatos dolgokat ha még ott akarok dolgozni. Azóta csak körülírom vagy utalok rá. (mint megtudtam Répcelakon a HR-es ember szintén motorozik)
Nálunk is ez megy.Néhány mellékutat betonból csináltak két éve.ugyanakkor a polgármesternek pincét csináltak a szőlőbe jó nagyot.ugyanaz a cég.gondoljátok fizetett érte?
Hát én a másik oldalon állok. A munka minőségére voksolnék,és persze az ár sem lenne mindegy. Csak az az érdekes,hogy meg lett pályáztatva a javítás és nagyon jó nevű cégek vettek részt. Iveco Besso,Renax kamion,Daf Juhász. Ezek országosas is elismert szervízek.
Pl. ismerek egy telephelyvezetőt (akivel többnyire akkor szoktam találkozni amikor dolgozom) és neki is pont akkor térkövezték le a vidéki házának az udvarát amikor egy több ezer négyzetméteres teherautó parkolót csináltak a telephelyen.
Ebből is látszik hogy ez nem egy szokatlan dolog hanem csak véletlen egybeesés.