Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feleségemnek.
Leesett az asszonynak van.
Hát akkor hogy szülinapoztok nélküle ma? Vagy most kinek van a szülinapja mert tudod ez a láz kikészített.
De elmondtam Neki. Sajna lent vannak Kolontáron,Devecseren. Nem engedték haza az ottani helyzet miatt. Vigyáznak a kitelepített házakra,ne fosztogassák őket.
De hát ez az nekem elég a lányod de hát sajnos érte még a fociról is lemondtam de gondolom nem mondtad el neki. Elég lesz ha otthon elver nem akarok még meccsen is kapni. " Mit keresel itt mars haza . . . "
Te Pupu! A lányom már nem is elég? Már az asszony is kell? Ennyire megsértettelek a vörös képpel?
Nem,csak jó fej! Remélem.
. . . .
Sanyiiii csak halkan súgnám az asszonyod bejelölt csak nem leakar téged cserélni? .
Ha valakit tényleg komolyan érdekel várok rá árajánlatot! Köszi Üdv
Nagyon köszönök minden jókívánságot! Vicus
(Nem a Sanyika vagyok!)
Ha valakit komolyan érdekel tudok engedni belőle! De csak olyannak adom el aki ugyanilyen gazdája lessz a Kicsikémnek! :)
De be van jelölve csak gondolom nem írta be hogy ma lesz 18 éves.
Azaz nincs beírva a születési dátuma.
Az enyém csak 750-es,és eddig 350ezer HUF-ba van nekem.
Ez se eladó,mert nem akarok zsákba macskát venni,és szeretek motorozni.
Nem válnék meg tőle mert nagyon szeretem! De igy hozta az élet hogy meg kell válnom tőle! neharagudj de nemérdekel 250-es csere!
ja néztem, gyönyörű, csak megkéri az árát
Azért mert nem jelölted be. Ha bejelölöd akkor sztem kiírja. De mindjárt be fog jelölni benneteket.
Szerintem örül ha 350be elviszik. enyém 1 évvel idősebb és ezen is minden megcsinálva olaj szűrők lánckerék teló szimering teló olaj generátor sok bizbasz kicserélve. és örülnék ha 300 ért elmenne de nem adom
Az, hogy külsőre szép állapotú, még nem jelenti, hogy az elmondásokkal ugyan ellentétesen, de belül is pöpec!
Lehet azért,mert minden pénzét rá költötte a mocira,és most nincs pénze benzinre,hogy tudjon motorozni vele.
Látod milyen szépen rendben van a moci?
Mert vége a szezonnak és jön a karácsony
Holnap felhívom ezeket a digigeciket. Vigyék a picsába a szarjukat. Ha esik nem jó ha fúj nem jó ha havazik nem jó most már akkor se jó ha a nap beesési szöge magas a tányérra beszarok román fattyú geciken.
De faszán festenék a fekete szerkómba ezen a motoron
szia lokis! mért adod el ezt a csodálatosan gyönyörű gépsárkányt? csere 250-esre?