Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!
Neked is probléma?
Akkor 60ból indulva kb. 2h...oda vissza az 4...az még nemis rossz! Köszönöm az ajánlatot motorino, erről még beszélünk, mert a Mátrát is imádom...

Hamarosan jövök a képekkel!

Jó éjt mindenkinek
oké várom! Amint megjön kipróbálom, persze ha engedi az idő!
Addig is köszi! Utánvéttel jön?
Tudok egykét jó útvonalat,van egy kedvenc azt kanyarvadászok nagyon tudják értékelni nincs is annyira messze,tempósan innen(St.-ból) bö 1óra.
DohhMan,megjött.Mármint az email.(egyébként az asszonynak is )
Küldöm a cuccost,lehet már holnap.
Ha rájössz feltétlen szólj
nekem ha magas nyomásuval mosom, 1-2 henger egy darabig nem megy :(
Tényleg nemtudjátok mi ázhat be ( típushiba)
Szia!

Igen hatvani vagyok! Persze ezer örömmel benne lennék a szlovákiai szerpentinezésbe, ha tudsz jó helyeket! Úgysincs felének más a Mátrán kívül. Tetszik az ötlet

daogyula- nem fogom leönteni négy vödör vízzel:) csak szigorúan nedves ruha.
igazából azt használom ami az adatlapon van, de a freemail jelenleg nem bír észhez térni, lehet te sem tudod most elolvasni!
motorino
ment a mail!
A mosással csak óvatosan,Zsoltinak beázott a duda kapcsoló és állandóan trombitált,ki kellett kötnie!
Nem biztos hogy fekete a bukó,M-es méretű,szerintem a barátnőé volt,csak megszakadt a love you!
Üdv.Én néha szoktam a "hegyen" motorozni .
60-i vagy?Az innen(S.tarján) tekerös üzemmódban 20perc .
Ha szereted a Mátrát akkor-ha gondolod- elviszlek olyan helyre szloviba amit egyenesen imádni fogsz ..
Sok sikert a géphez!
Most sem koszos, mert szép így is, de úgy "átnyálaznám" egyszer
Ahogy jövő hét elején már full papírosan elhozzuk a szerelőnktől és LEMOSOM (CIFfel-is ), nah utána lesznek képek:)
jó éjt4
mikor lesznek képek?
Na mentem jó éjszakát mindenkinek. . .
Hidd el ha betartod a magázod haverkodsz tegezed viszonyt akkor nagyon barátságos lesz majd.
Amikor kipróbáltam meglepően jónak éreztem. Olyan volt mintha nem először ülnék rajta. Ez már egy jó jel
Hát igen:) nem nagyon tervezem az idén már a "nagyhegyet", de ilyen kis síkmotorozást még igen. Amúgy minden apró szegletét ismerem a mátrai útvonalnak(mfüred-mháza-p.sasvár). Az összes 125-össel (még volt 50essel is) minden eddigi szezonomban ide jártam fel, úgymond "tanulni". Remélem az FZR sem fog csalódást okozni és szépen lehet majd ívelni vele.

Izgatottan várom a próbaköröket
Gyanús nagyon gyanús
Énis most voltam 2 napot a Mecsekben múlt héten a többi frézissel úgy hogy kb 500-600km mentem addig le vele mondanom se kell fostalicskán mentem pedig nem ma kezdtem a motorozást.
Motorino!
Már bánom,hogy nem mentem ki veled ma!
Na mindegy majd legközelebb!
du-ra király idő volt!
Én meg be sem indítottam a gépet :(
http://www.autoalkatresz.hu/mo...

Pár hónap alatt 100 ezret kidobni egy kis karcolás miatt? gyanús
Mé nem írja 1 szerűen az igazat, hogy lopott,és azonnal kell a pénz