Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet ám hogy menne,csak én nem akarom hogy menjen.
Ha nem szerzem be ezeket, belátható időn belül, meg fogok fagyni.
Kéne egy meleg kényelmes munkavédelmi bakancs, jó olcsón.. meg néztem ilyen lapokon, nagyon vagány téli kabátok meg nadrágok vannak.
Eddig.
Mert nem is értem rá.
Sztem az lesz,de még ott van. El kellett mennem leadni a jegypénzt is,és az nem egyszerű folyamat.
Hát igen én is elvittem volna hozzád a gépem 1kis átvizsgálásra. De ezt mondtad hogy nem érsz rá
Naná!
Akkor azért nem megy többet 150 nél
Most én beszélek csúnyán,beb*szna ha tavaszig otthagynám a motort,Még Ábrus elmenne vele a Dunára jégmotorozni!
Zsolti tegnap délután hozta ide a gépet,de szerintem Gyula már este vitte volna ha lehetne.
Golf műszaki sikeres?
66kw!
Na megyek játszom 1 kicsit a főnököt.
. . . . . . . . . .
Az már rég kész lennék ha te nem innád le megad a meleg tejecskével és állandóan pihennél a másnaposságtól. Te tartasz fel állandóan. . . . . .
A Gyula tavaszig nem megy a motorért akkor tavaszig nem lesz kompresszió mérőm mert nincs rossz gyertyám? Jó gyertyát nem nembeszélekcsúnyán szét.
Jó, akkor keresek egyet (ha van) és elküldöm Te türelmetlen lélek.
Kedvem van 1 kicsit puffogtatni ezért leszedem a modern warfare2 és végigtolom 47. re is.
Csak ez hamarabb ideérne és hamarabb feladom és hamarabb lesz kész mert hamarabb a hamarabb.
Ez nem gyanúsítás hanem furcsa egybeesés hogy pont a legszélső amihez a "legkönnyebb" hozzáférni! (szabotázs!) gyertyát meg nem küldök,mert ha kell neki a motorja akkor úgyis eljön érte és ha találok akkor adok neki egyet.
Még egy nagy CRT nem fér el az asztalon
Nem mintha oda adnád, úgyis csak dicsekszel vele
Nekem meg 1 nembeszélekcsúnyán nagy 21"crt samsungom 40kg de a legjobb
Nekem van egy gecinagy profi nokia crt-m..