Kikérem magamnak ezt a gyanúsítást becsületes 2kezi munkával szereztem meg a pipát nem loptam . De láttad a gyertyáimat hogy full rozsda volt a 3-4es és állt benne a víz és hazahozott és ha ki se szedem akkor kitudja meddig megy el ez.
Ábrus van otthon rossz gyertyád ami el tudok küldeni a Gyulának hogy csináljon belőle csatit a kompresszió mérőhöz? és akkor a műanyaggal feladhatnád grátisznak.
beszart az én monitorom is, remélem nem teljesen kuka
Acer AL1716, a táp csatlakozónál erősen ciripelés mellett amperszagot áraszt Még szerencsére van egy jó Öreg iiyama crt monitorom is.
Most megyek keresek valami szakember rá, mert én még azt sem tudom hogyan kell szétszedni. Nincs egy qrva csavar, az egész hátlap bepattintós technikával van rögzítve.
Nekem a gyertyakábelek bele vannak húzva egy közös vastag szigetelőcsőbe a trafóktól a szelepfedélig (azzal nem is volt gond) de az öreg (még gyári) pipák közül egy feladta Sikondán és nem mindig adott szikrát hanem átütötte a szigetelést a szelepfedélhez(miután egész éjjel esett az eső)
Csere után gond nélkül hazajöttem végig szakadó esőben.
Előtte semmi gond sem volt száraz időben,bár furcsa,mert máskor is állt kint az esőben és pont itt és most romlott el. (bár gyanús hogy Pupu többször is hangoztatta hogy az övé mennyire jó volt ekkora esőben is )
Ábrus van otthon rossz gyertyád ami el tudok küldeni a Gyulának hogy csináljon belőle csatit a kompresszió mérőhöz? és akkor a műanyaggal feladhatnád grátisznak.
Acer AL1716, a táp csatlakozónál erősen ciripelés mellett amperszagot áraszt
Most megyek keresek valami szakember rá, mert én még azt sem tudom hogyan kell szétszedni. Nincs egy qrva csavar, az egész hátlap bepattintós technikával van rögzítve.
Csere után gond nélkül hazajöttem végig szakadó esőben.
Előtte semmi gond sem volt száraz időben,bár furcsa,mert máskor is állt kint az esőben és pont itt és most romlott el.
Minden rendben van velük.
A kötelező étkezések kivételével végigalussza az éjszakát.
Egy kicsit tegnap este fájt a hasa, de amúgy tök nyugis a kölök.
hétfőnként nem dolgozok
Kivéve a ferencvárost
Kicsit nem témába illő,de nincs valakinek külső usb-s merevlemeze!Nem kell túl nagy és az se baj ha nem olyan drága!Ps2-höz kéne!
Jó éjt!
Jó Éjt Mindenkinek!
Nem rég van nálam a bringa még nem áztunk meg nagyon, de remélem nekem nem fog .............
Próbálgattad már hogy mi lehet?