Örülök hogy minden oké,és annak is hogy mindenki egyben hazaért. Nagyon nagy élmény volt,és örülök hogy ilyen jól sikerült! Na én elköszönök,mert reggel egy pillanat alatt itt van,és indul a melóóóó!
Jó éjt mindenkinek!
Az esőkabát és a nadrág fasza volt (az 1600Ft-os ) és nem is fáztam de Ikimnek volt valami meglátása hogy a thermobélés azért elfért volna benne, a csizmám durva is lett volna ha 65e Ft-ért átázik (le volt kenve szilikonos krémmel amit "ajándékba" adtak hozzá)
A Givi doboz szintén nem ázott be (mint néhány olcsó kínai doboz) és a Frézi is szépen tette a dolgát egész hétvégén és hazáig is. (itthon megdícsértem és kapott puszit a plexijére )
Eleinte görcsöltem a 66-os kanyargós vizes faleveles részén,de aztán éreztem hogy ott van minden a helyén és akkor haladósra vettük a tempót.
Hagyd simán megszáradni mert a bőr nem szereti ha direktbe szárítják (főleg meleggel)
A képeket átkonvertálom kisebbre mert így összenyomva is 128MB amit az én netemmel (1Mb) ítéletnapig tartana feltölteni, de Ádámnál ott vannak (elvileg) a képeim, Ő (ha nem köcsög) gyorsabban át tudja tolni neked.
Skacok az esődzsekim jól vizsgázott a csizma szarrá ázott a kesztyű kuka a gatya jól bírta nem ázott át. Hogy szárítsam? Hagyjam hogy magától kiszáradjon vagy hősugárzó? vagy sima ventilátor ami nem csinál hőt és nem szárítja hirtelen?
amúgy, írd be az emilcimed, oda küldik el a direkt linket, és úgy letudod tölteni. csak mellesleg, nem árt egy eldobható emailt regelni,és azt írni oda, a spawnok miatt...
Jó éjt mindenkinek!
A Givi doboz szintén nem ázott be (mint néhány olcsó kínai doboz) és a Frézi is szépen tette a dolgát egész hétvégén és hazáig is. (itthon megdícsértem és kapott puszit a plexijére
Eleinte görcsöltem a 66-os kanyargós vizes faleveles részén,de aztán éreztem hogy ott van minden a helyén és akkor haladósra vettük a tempót.
A képeket átkonvertálom kisebbre mert így összenyomva is 128MB amit az én netemmel (1Mb) ítéletnapig tartana feltölteni, de Ádámnál ott vannak (elvileg) a képeim, Ő (ha nem köcsög) gyorsabban át tudja tolni neked.
tel._g-4121071